Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtermékenyült majd nem...

Megtermékenyült majd nem ágyazódott be és megjött a menzesz?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek?

Én nagyon érzékeny vagyok a hormonokra ezért egyből megéreztem, hogy növekszik a progeszteron az ovu után, végig éreztem a terhes tüneteket fáradtság, fejfájás, de most a mensi előtt pár nappal elmúlt a hormonlöket. Gondolom van olyan, hogy megtermékenyített a petesejt de a végső beágyazódás nem sikerül, leesik a progi szint és megjön a mensi.

szept. 11. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A progeszteron így is úgy is emelkedik ovuláció után, és leesik menstruáció előtt. Bármelyik normális ciklus így működik, nem kell hozzá megtermékenyült petesejt. Ne haragudj, de nagyon túlgondolod ezt a témát. Meg túlképzeled.
szept. 12. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10 normális kommentbe le van írva, hogy ilyen nincs. És még ők a hülyék, mert senki nem támasztja alá a baromságod.

Valóban, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

szept. 12. 08:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó mi gyökerek vagyunk, te meg buta. Ennyi, fogadd el, hogy nem te vagy a legèlesebb kés a fiókban.
szept. 12. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
10# te meg ostoba....
szept. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!