Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt egy hét...

A terhességi teszt egy hét után is ki tudja mutatni?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Két hete hétfőtől hétvégéig nálam volt a párom.

Rá egy hétre, azaz múlt hétfőn mondta, hogy pozitív lett a terhességi. Majd ma megint pozitív lett.

Képes a terhességi teszt 5-6 nappal a fogamzás után is kimutatni, hogy pozitív?

Személy szerint én örülnék ha tényleg terhes lenne, viszont fontos tudnom, hogy valóban tőlem (előző hetekben nem volt nálam).

szept. 11. 12:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csak egy teszt volt (a második). Azóta nem volt orvosnál.

okt. 3. 16:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Végül kiderült, hogy október közepe (?) táján volt orvosnál abortuszon.

Vagyis valóban terhes volt, de végül nem akarta elmondani, hogy tényleg terhesség volt és elvetette a gyereket. Egyedül csinálta az én tudtom nélkül.

Összetörtem igazából. Még fel sem tudom ezt dolgozni igazából. Sírtam, vagyis zokogtam már többször is. Valamiféle teljes ürességet érzek belül. Igazából iszonyú dühös lennék és haragudnék rá, de olyan szintű belső űrt érzek, hogy igazából nem érzek semmit, mintha teljesen üres lennék belülről. Ezt sosem fogom tudni megbocsátani neki (mint írtam a kép kicsit árnyaltabb, ezért is nehéz nekem ezen túllépni).

Igazából nem tudom mit csináljak most. Úgy érzem mintha patthelyzetben lennék és nem bírnék egyszerűen semerre sem lépni.

Igazából egyedül az segít csak, hogy megsemmisítek minden érzelmet magamban, és az egész életemre, vagy világra kívülállóként tekintek, távolról szemlélem anélkül, hogy bármiféle érzelmeket vinnék bele. Mindent kizárólag logikusan, racionális alapon mérlegelek.

Nem tudom mennyi idő ezt feldolgozni és most mit csináljak egyáltalán vele is ezek után.

jan. 20. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Ő mit mond, miért tette?
jan. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!