A terhességi teszt egy hét után is ki tudja mutatni?
Férfi vagyok. Két hete hétfőtől hétvégéig nálam volt a párom.
Rá egy hétre, azaz múlt hétfőn mondta, hogy pozitív lett a terhességi. Majd ma megint pozitív lett.
Képes a terhességi teszt 5-6 nappal a fogamzás után is kimutatni, hogy pozitív?
Személy szerint én örülnék ha tényleg terhes lenne, viszont fontos tudnom, hogy valóban tőlem (előző hetekben nem volt nálam).
Mondjuk a múltheti tesztet nem mutatta meg. De a mairól küldött képet, az tényleg pozitív. Ma kb két hete, vagy olyan 13 napja.
De végülis kiderül majd a következő periódusnál.
Amúgy meg ha nem tőlem esik teherbe, azon sem idegesítem magam, mert azzal csak magával tol ki, mert úgyis le lehet ellenőrizni ki az apa.
Azt pedig megmondtam én, hogyha nem az enyém a gyerek akkor én már el is köszönök és távozok is.
Szóval csak nem akar saját magával kitolni...
Ha 13 napja voltatok együtt, akkor egy aránylag halvány pozi tesztje lehet. Ha 2 közel egyforma csíkos a teszt, akkor az már olyan 17-18 nappal régebbi együttlétből lehet. De ez annyi mindentől is függ. Milyen erősségű tesztet használt... nekem pl 10.dpo-n lett csak pozi a teszt, 9.dpo-n még nem. 10.dpo előtt 13 nappal voltunk csak együtt és a tesztem annyira halvány volt, hogy a fotón nem is látszott.
A baba méretei az első trimeszterben nagyjából pontosak. Az segíthet belőni. Ha majd tudod, hogy mondjuk 6+5 napos terhes, akkor az azt jelenti, hogy 4hét +5napja volt kb a fogantatás. A fogantatás amúgy az aktus után 1-5nap...tehát napra pontosan azt se lehet tudni.
Igen, halvány a csík.
“ Személy szerint én örülnék ha tényleg terhes lenne, viszont fontos tudnom, hogy valóban tőlem (előző hetekben nem volt nálam).”
Nem kellene örülnöd, hogy egy olyan nőtől lesz gyermeked, akiben egyáltalán nem bízol meg.
"Képes a terhességi teszt 5-6 nappal a fogamzás után is kimutatni, hogy pozitív?"
Akkor még nem.
Együttlét után 14-17 nappal mutatja ki. 5-6 nappal utána még maximum vándorol a megtermékenyített petesejt, még meg sem történt a beágyazódás, a hcg hormon termelődése, amit a terhességi teszt kimutat.
De a mai terhességi tesztje, 13 nappal az együttlétetek után már valódi valószínűleg. Akkor ma kb. 4 hetes. Ha elmarad a menstruációja, menjen nőgyógyászhoz, a mai pozitív teszt után 2 héttel, de inkább 3 héttel. Előbb felesleges, semmit sem fog látni az orvos.
Tehát a legjobb, ha a nőgyógyász a szeptember 30-i héten ránéz, akkor már 6 hetes és pár napos lesz, látni fog szívhangot is a doki.
"Azt pedig megmondtam én, hogyha nem az enyém a gyerek akkor én már el is köszönök és távozok is."
Kérj apasági DNS vizsgálatot majd azért, ahogy írtad is, ki lehet deríteni. De miből gondolod amúgy, hogy megcsal?
#6#7
Csak a saját szememben bízok.
Amúgy nem érzem úgy, hogy megcsal. Legrosszabb esetben csak kamuzik, hogy terhes (mert tudja, hogy szeretnék gyereket).
De van még pár olyan részlet ami árnyaltabbá teszi a képet, de a kérdés szempontjából lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!