Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges,hogy később fogja...

Lehetséges,hogy később fogja mutatni a teszt?

Figyelt kérdés
Szeptember 28-án jött meg utoljára. Most 28-án kellett volna megjönnie,de semmi. Tegnapelőtt teszteltem negatív lett. Október 13-án voltam nőgyógyásznál akkor 12x13mm-es domináns tüsző volt a petefészkemben. Úgy tudom,hogy kb. 20-25-e körül lehetett így peteérésem. Lehetséges,hogy emiatt nem mutatja még a teszt? 11 nap telt csak 20.-a óta,25.-e óta meg csak 6 nap,szóval nem telt el 14 nap sem az aktusok óta. Lehetséges,hogy mégis terhes vagyok? A lányom is később fogant egyébként. Menszi elmaradása után egy héttel lett pozitív a teszt.

2022. okt. 31. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a 11.napon már mutatta a predictor és a sima facelle is. Most nekem is késett. Szept25.-en jött meg utoljára de végül 34 napra megjött... én is bíztam mindenben, számolgattam meg mindenféle hülye cikket olvasgattam, hogy mi a maximum idő ami után még lehet hogy nem mutatja, meg akármi.. de végül simán megjött úgy hogy késett.

De... ha neked előzőleg is később mutatta akkor akár lehet az is. Nekem kettő terhessegnel mutatta mensi elott mar 3 nappal szóval kar volt magamat hitegetni.

2022. okt. 31. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nekem azért lenne jó tudni minél hamarabb,mert az előző terhességem méhen kívüli volt és mivel nem vették ki a petevezetékem így esélyes,hogy másodjára is így legyen. A méhen kívülit is meg a kislányomat is később mutatta.
2022. okt. 31. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Akkor sztem a leghelyesebb ha 2 naponta elmész vetetni egy vért és nézetet egy hcg-t. Abból egyrészt hamar látszik ha terhes vagy, másrészt a mehenkivulinel magasabb a hcg, mint a normál terhessegnel. Egyébként meg ez sem biztos, mert nekem egy petevezetom és egy petefészkem van, mert volt egy nagyon csúnya gyulladásom, ami során sajnos el kellett távolítani az egyiket és előtte vettek ketszer vért meg volt 3 ultrahangom is és a műtét után lett teljesen nyilvánvaló, hogy amúgy már terhes vagyok, már 6 és fél hetes voltam... méhen belüli és most már 3 és fél éves.

Azóta sajnos nekem is volt 2 vetelesem, nekem is hamar kellene tudni hogy terhes vagyok, vagy sem mert mindenképpen progeszteront pótlást kellene kapnom, de sok orvos úgy van vele, hogy amíg nincs szivhang addig nem segít a progi se..

2022. okt. 31. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kb. egyidősek a gyerekeink. :) az én lányom 3 év 8 hónapos és jó lenne,ha már jönne a kistesó. :) Sok sikert kívánok neked is. Sajnos az orvosokat egyáltalán nem érdekli,hogy mi van a beteggel...én is annó,ha nem megyek el magánba ultrahangra,aki beutalt a kórházba,akkor észre sem vették volna a méhen kívülit,mert előtte voltam és elküldtek,hogy nincs semmi bajom...
2022. nov. 1. 06:39
 5/5 anonim ***** válasza:

:( Sajnalom. Szomorú ez, mert akár bele is lehet ugye halni ha későn veszik észre. Nem is értem ezt a felelotlenseget.

Köszi a jókívánságokat, hasonlókat kívánok nektek. Igen majdnem egyidősek, az enyém 19 májusi, már nagyon szeretnénk mi is egy kistesót, de valamiért nem szeretne jönni.

Egy petefeszekkel úgy tűnik nem valami jók az esélyeink. Az utolsó vetelesem júniusban volt, akkor is nagyon méltatlanul bántak velünk, szóval egyáltalán nincs kedvem orvoshoz fordulni, se maganba, se allamiba, de nálunk sajna a magánnak nem is annyira van értelme mert meddosegibe kell menni és az allami. Mi már egy éve probalkozunk, és nálunk nem csak velem van gond. Jelenleg ott tartunk, hogy vagy feladjuk ezt a kistesó tervet, vagy tényleg rá kell szannom magam, hogy elmenjunk egy meddosegibe, mert úgy tűnik másodjára nincs akkora szerencsénk, hogy összejöjjön természetesen egy olyan terhesség ami meg is marad:(

2022. nov. 1. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!