Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap du. tesztem erősebb a...

Mopszgazdi kérdése:

Tegnap du. tesztem erősebb a csík mint a ma reggelin, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap délutáni tesztemen egy közepes erősségű csík volt, a ma reggelin viszont csak egy halvány csík. A naptáram szerint így is 17. Dpo-n vagyok, és aggódom hogy nem olyan nagyon erős a csík. Az első terhességemnél egyből szép erős csík jött ki ahogy késett a mensim. Illetve a másodiknál is de sajnos őt elveszítettük.

Most ahhoz tudom kapcsolni, hogy valószínűleg később lehetett az ovum esetleg.

Ugyan olyan teszttel csináltam a két tesztet.

Csak azért is aggódom, mert ő lenne a szivárványbabánk, már nagyon szeretnénk kistesót.

Tudom hogy minden terhesség más és más és nem hasonlíthatom össze az első terhességemmel, de az ember csak a tapasztalataira gondol.

Dokihoz csak jövőhéten jutok el, így addig marad a teszt és a várakozás.

Lehet kémiai vagy méhen kívüli terhesség mert más a csík? Most késik 3.napja és remélem hogy a csíkocska megerősödik és ő is ittmarad velünk.

szept. 11. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Próbáld meg a rossmannos facelle tesztet vagy esetleg a predictort. Ezek nagyon jók🙂

Drukkolok🤞

szept. 12. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is a rossmanos facellet ajánlom. Az sosem hagyott cserben, az erősödést is tökéletesen mutatta.
szept. 12. 10:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy digitális tesztet, amin azonnal kijött a pozitív és hogy a csöppségünk 2-3hetes.
szept. 14. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
De jó☺️ Gratulálok🥰
szept. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!