Ma is csak halvány pozitív lett az ovu tesztem, de már majdnem egyforma a két csík, viszont hajnalban elég erős ovu fájdalmaim voltam. A reggeli hőm nem ment fel. Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Vajon akart repedni a tüsző, de nem tudott? Vagy csak holnap reggelre fog? Az ovu tesztem ma erősebben csíkos, mint tegnap, tehát még "befelé" megyek az ovulációba. A ciklus.hu szerint amúgy szombaton lenne. Lehet, hogy nagyon értelmetlenül írtam, de már nagyon szeretném......2009. dec. 2. 13:47
1/7 anonim válasza:
Türelem rózsát, ez esetben ovulációt terem.. :)
Drukkolok!
De ugye tudod hogy a pozitív utáni első negatív napon van a tüszőrepedés? ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, de ma reggel nagyon fájt az egyik petefészkem, viszont a hőm nem ment fel, tehát fogalmam sincs, mikor lesz végre tüszőrepedés :)
2009. dec. 2. 13:58
3/7 anonim válasza:
Ezzel én is pont így vagyok. Most is épp fás, de a hőm reggel a béka segge alatt volt :D
5/7 anonim válasza:
1-2-3 napos fájás természetes állítólag. Mivel már akkora a tüsző, azt érzitek, ahogy nyom. Amikor a fájás megszűnik, akkor történt meg a tüszőrepedés!!!! Tehát tökéletes "úton" jártok a tüszőrepi felé!!! Drukk
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy! Nem fáj folyamatosan, csak hajnalban arra ébredtem... Azóta semmi. Remélem igazad lesz és akkor ma szépen elkezdünk akciósni :)
2009. dec. 2. 14:28
7/7 anonim válasza:
Ha ma már nem fáj, akkor ma mindenképp legyetek együtt. De a fájdalom után 24-36 óra elméletileg. Ha holnap negatív lesz, akkor jó lenne holnap is... Bár elméletileg a sperma 48-72 óráig tuti életképes benned! Tehát ha ma ok, holnap kihagyjátok és holnapután újra együtt lesztek, akkor se csúsztok le semmiről. A többi már a természet dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!