Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap du. tesztem erősebb a...

Mopszgazdi kérdése:

Tegnap du. tesztem erősebb a csík mint a ma reggelin, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap délutáni tesztemen egy közepes erősségű csík volt, a ma reggelin viszont csak egy halvány csík. A naptáram szerint így is 17. Dpo-n vagyok, és aggódom hogy nem olyan nagyon erős a csík. Az első terhességemnél egyből szép erős csík jött ki ahogy késett a mensim. Illetve a másodiknál is de sajnos őt elveszítettük.

Most ahhoz tudom kapcsolni, hogy valószínűleg később lehetett az ovum esetleg.

Ugyan olyan teszttel csináltam a két tesztet.

Csak azért is aggódom, mert ő lenne a szivárványbabánk, már nagyon szeretnénk kistesót.

Tudom hogy minden terhesség más és más és nem hasonlíthatom össze az első terhességemmel, de az ember csak a tapasztalataira gondol.

Dokihoz csak jövőhéten jutok el, így addig marad a teszt és a várakozás.

Lehet kémiai vagy méhen kívüli terhesség mert más a csík? Most késik 3.napja és remélem hogy a csíkocska megerősödik és ő is ittmarad velünk.

szept. 11. 08:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kép?
szept. 11. 08:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Hogyan kell feltölteni? Sajnos ehhez nem értek :/
szept. 11. 08:28
 3/14 anonim ***** válasza:
szept. 11. 08:31
 4/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az első kép a tegnapi.

szept. 11. 08:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat remélem jól fotóztam le, most látom hogy az első kicsit homályos.
szept. 11. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

valóban jóval halványabb.

17.dpon már totál erősnek kellene lennie.

Nekem üres maradt a petezsák mikor így jártam.

szept. 11. 08:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nézd meg holnap reggel is. De ne különböző időpontokban nézegesd. Ez valóban sokkal halványabb :/
szept. 11. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Egyfajta tesztet hasznalj, mert hiaba irjak oket egyforma erossegunek, siman mast mutatnak.

Ha tudsz vegyel predit vagy facellet

szept. 11. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem délutáni mindig erősebb volt, mind a délelőtti. Így én mindig akkor teszteltem inkább. Az sem mindegy milyen teszt. Ha x-epil az nekem sem volt mindig egyforma csíkos.
szept. 11. 11:57
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen x-epil tesztet csináltam ami két darabos. Az is lehet hogy később volt az ovum, azért halványabb a vonal, mert most a naptáram szerint vagyok 17dpon de lehet még csak 14-15körül vagyok mivel általában 26-28napos a ciklusom ezért a pontos ovum nem tudtam belőni. Vagy nem tudom :/

Szombaton tesztelek újra akkor elválik.

szept. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!