David terhességi teszt szokott lenni álpozitív?
Ovu után vagyok,az ovu teszt már napok òta negatív így ellőttem egy terhességi tesztet ami azt hiszem halványan pozitív
10napja pròbálkozunk,előtte nemlehetett mert 1hònapig külföldön voltam*
Az enyém is szürkés ès képen alig láthatò...
Élőbe fényfelé fordítva montha jobban látszòdana de szerintem inkabb csak a reagens helye
Elhiszem,de lehet még jó kimentele:)
Arra is gondoltam hogy némelyik teszt hibás
Vagy te milyen tesztekkel próbáltad?
Nem tudom szabad e így márkanavet: peppino, byosinex,clearblue,meg valami med... ezek mind kamucsíkosak.
Elysium,xepil,pregnasens,ezeken nincs semmi plusz csík, ezeket ajánlom.
Nekem tegnapra megjött végül*
És elkezdtem a Femibion 1er plusz az Inofolic premiumot
Nekem is pénteken 2 nap késéssel... de gondoltam is,mert 2 nappal később fájt az ovuláció is.
Legalább már tudjuk mivel nem kell tesztelni korán. :)
Az szuper, kell is a vitamin pótlás, már csak a hűvösebb idő miatt is. Nekem betegség miatt szednem kell minden félét,így nem változtatok semmin. Akkor pár nap múlva várlak ide :)
Remélem sikerül mindkettönknek :)
Amúgy hány éves vagy és elsö baba lenne?
Én már 35vagyok és elsö lenne
3éve várunk már,de sajnos az elsö két évben 3méhenkívüli terhességem volt kettöt müteni kelett és volt egy spontán vetélésem és egy kémiai
Utolsó méhenkívülinél sajnos kikelett venni a jobb petefészkemet
És azóta nemsikerült de most kezdtünk el újra próbálkozni,ezért kezdtem el a vintaminokat szedni ezerrel :D
32 vagyok,nekem 4. gyerek lenne.
Nagyon sajnálom a korábban történeteket! Nagyon szorítok,hogy minél hamarabb sikerüljön,és minden rendben menjen!
A gélt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!