Mikor csináljam meg a tesztet ahhoz, hogy már esetleg mutasson valamit?
Szia, nem akarok kötözködni, de ha óvszerrel voltatok együtt, miből gondolod, hogy terhes vagy? Szerintem ahhoz, hogy valaki terhes legyen az kell, hogy ne védekezzenek...
Vagy nem jól olvastam a kérdésedet?
Nem lehet, hogy más miatt késik? Nekem volt annó cistám, és nekem attól késett, de mellette produkáltam minden terhességi tünetet...
De tényleg nem bunkóságból írtam, és ha félreolvastam valamit, akkor bocsi, és nagyon-nagyon drukkolok, hogy baba legyen...
10.06-os vagyok. Nem volt semmi hányinger, fehér krémes folyásom volt nekem is, valamint többször úgy éreztem mintha izomlázszerű fájdalom lenne az alhasamban. Feszített vagy mi... :) Néha nagy ritkán szurkált, szurkolok most én is!
G.
Sziasztok!
A tesztem negatív, sajnos.
Azért gondoltam, hogy lehet,hogy terhes vagyok, mert pár percig gumi nélkül volt bennem a párom.De még most sem jött meg. Akkor nincs más mint nőgyógyász, mert akkor valami problémám lehet. Vagy esetleg teszteljek még előtte még egyet? Van értelme? Azért köszönöm a bíztató szavakat.
17:07-es, tegnapi 12:48-as vagyok, és úgy látom, csak ketten olvastuk végig a kérdést...
kedves válaszoló, szerintem ne tesztelj, inkább ahogy te is mondtad menj el orvoshoz...és kiderül az is ha van baba, és az is ha esetleg más baj van...
szerintem attól nem lehetsz terhes, hogy pár percig gumi nélkül csináltátok...ne ringasd magad bele, mert nagyobbat csalódsz...
Nem akarom megbántani a két utolsó válaszolót, a többiek is valószínűleg elolvasták a kérdést, ám gondolom akkor még egyikőtök sem hallott olyan esetről, mikor pl valaki fogamzásgátló mellett esett teherbe. :) na mindegy...
Kedves Kérdező! Az orvos mindenképp választ ad a kérdésre.:)) Ha gondolod majd írd meg mit mondott :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!