Szerintetek ezek a tesztek pozitívak?
Én látok mindkettőn halvány 2. csíkot, viszont a predictoron nem tudom eldönteni, hogy száradási/valós e, nagyon halvány. A másik Livsane típus, azon kivehetőbb, de megzavart, hogy akkor a Predin miért nem erősebb a 2.csík?
Tudom, várjak pár napot, de olyan nehéz, és addig megőrülök.
Egyébként fogalmam sincs, hogy hanyadik dpo, vagy mikor kellene megjönnie, mert rendszertelen a ciklusom.
De jó! Ment a drukk.. most én jövök! 😊🤞
Jó lesz itt is. Hanem belezavarodok, kivel beszélek össze-vissza. :))
Kérdező (és a többiek, ha ti is rajtavagytok a babaprojekten), mióta próbálkoztatok? Korotok?
20-as válaszoló vagyok.
Most járok 5+5-nél, jövőhét szerdán megyek orvoshoz. Ez a babó fél év után indult el.
Van egy 1 éves kisfiam. Ő 2 év után jött össze. Volt előtte egy missed ab is. Plusz rengeteg kémiai terhesség. Remélem most minden rendben lesz.
27 éves vagyok egyébként :)
A férjemmel 8 éve alkotunk egy pàrt.
Te 25-ös?
Idén volt egy missed ab-om.. örültem, mert korán jött. Kb. a második próbálkozós ciklusban.
Most várom a csodát. :) Első gyerek lenne. 35 vagyok... ami eléggé aggaszt. Félek, hogy évekig kell várjunk, mire összejön.
Nekem sem első baba, 11 hónapos a legkisebb. Kb 3 hónapja próbálkozunk, illetve annyi, hogy még szoptatok. 27 éves vagyok, én is.
Remélem összejön neked is 25! :)
25-ös.
Nem vagy még elkésve egyáltalán! :)
Szerintem az a fontos, hogy minden orvosi vizsgálaton menjetek végig ha egy év után sem sikerül.
Nálunk kiderült 2 év után, hogy a férjemnél van gond és amikor azzal foglalkozni kezdtünk 2 hónapra rá teherbe estem :)
Minden rendben lesz, a mai orvos tudománnyal a lehetőségek szinte végtelenek arra, hogy kisbabád szülessen!
De nem is akartam ennyire előre rohanni! Simán össze jöhet spontán is! :)
Kérdező nem félsz kicsit a kis korkülönbségtől? Mi is tudatosan vállaltuk így, de azért kiváncsi leszek milyen lesz 2 babával itthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!