61/70 anonim válasza:
Ajánlom az xepil korai tesztjeit, nekem most azok sokkal szebben és egyértelműbben mutatták az erősödést, szerintem a predictor minősége rengeteget romlott….
62/70 A kérdező kommentje:
A kérdés alatti képen olyan teszt van, annak is vannak furcsaságai :)
szept. 8. 18:41
63/70 anonim válasza:
Teszteltél azóta? Mára nem várod ugye? Sok a szellemcsíkos teszt sajnos. Nekem általában 10/8 olyan ..
Izgulok érted,én elvileg 6 dpo-n vagyok.
64/70 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem jött meg, eddig voltak furcsa csíkos meg negatív tesztek is. Majd kiderül 😜
Szurkolok Neked!
szept. 10. 13:07
65/70 anonim válasza:
Azért majd írj légyszíves! :)
Köszönöm!
69/70 anonim válasza:
Gondolom megjött neki, ami kissé nehéz lelkileg számára ami érthető is, hagyjátok békén.
70/70 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Pár nap késéssel sajnos megjött. Nekem sem világos, hogy csak szellemcsíkos tesztek voltak vagy kémiai, passz
szept. 13. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!