31/70 anonim válasza:
Ne keseredj el. Reggeli első vizeletből próbáld meg.🙂
32/70 anonim válasza:
Mikor csináltad akkor előtte nem ittál véletlenül sokat? Illetve előtte 2 óráig nem szabad inni meg wcre menni, ha akkor csinálod (nekem pl reggel mindig halványabb volt, mint delután, lehet neked reggel erősebb).
33/70 A kérdező kommentje:
Szerintem a mai teszt előtt nem ittam extrémen sokat, inkább tegnap lehettem nagyon kiszáradva, annyi munkám volt. Háát, nem tudom :( talán csak ez van mögötte és pár nap múlva 2 csíkos lesz
szept. 6. 17:54
35/70 A kérdező kommentje:
Facelle
szept. 6. 19:16
36/70 anonim válasza:
Még esetleg a clearblue digitális tesztet próbáld meg hátha az mutat valamit
37/70 A kérdező kommentje:
Még várok pár napot, 10 dpo körül vagyok
szept. 6. 19:28
38/70 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Nekem amikor bármennyire halvány pozitiv lett, és másnapra halványodott vagy negatív volt, abból kémiai lett. Máskülönben bármilyen 2 órás pisiből látszott a 2 csík. Reméljük nálad csak valami extrém híg vizeletet sikerült kifogni 🙏
39/70 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valami nagyon gyors kémiai, az is, hogy szellemcsík volt
Passz
szept. 7. 06:44
40/70 anonim válasza:
10 egység hcg azért simán kiürül egy nap alatt, szóval a 9-10 dpo-s halvány pozi teszt még lazán lehet másnapra totál negatív. Kémiai nagyhatalom vagyok, úgyhogy saját magam tapasztaltam már ezt párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!