Ez volt a facelle
A predictor lilás volt, azonnal kijött és az első 5 percben végig látható volt, akkor fotóztam.
Ma 10-11 dpo (elvileg, lh teszt szerint).
Vérvétellel megvárom azért, hogy megjön-e. Ha nem és még mindig ilyen “gyengék” a csíkok, akkor tuti elmegyek, mert megzakkanok 😝
Lehet valami a pisimben, ami nem hcg és rákattannak a tesztek? 🧐
Az a baj,hogy három nap alatt nem erősödtek,pedig 10es tesztek,és volt negatív teszted is.
Én őszintén nem tudom mitől lehet,talán kémiai ,és lehet megjön rendesen. Nézd meg reggel is,de ha ugyanilyen csík lesz,akkor szerintem az lesz :(
Vagy kémiai vagy ilyenek ezek a tesztek és ezt nem lehet pozitívnak venni… vagy ha nem jön meg és lesz szép egyértelmű teszt, akkor az 😝
Egy “picit” idegörlő…
2 nap van még a nemvártig.
Nekem az az érzésem, hogy ezeknek a csíkoknak semmi köze a hcghez, egyszerűen a tesztek ilyenek. Pedig mindegyik időn belüli.
Nyilván ha az ember lánya korán tesztel halvány csíkokra vadászik, de ezek azért így is elég megtévesztőek…
Szerintem ezek szellemcsíkok,nekem is volt rengeteg ilyen tesztem,baba nélkül.
Ha egy teszt pozi,akkor nem kell keresni a csíkot ,nem kell szétszedni a tesztet,mert az ott van!
Ráközelítve is fehér/szürke csíkokat láttam ezeken a képeken.
Kitartást kérdező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!