A kérdés: lehetek-e várandós?
Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal. 1 napja késik még csak a menzeszem. De előtte is, és ma is negativ volt a teszt.
Szerintetek van még esély arra, hogy a napokban pozitívat teszteljek?
Menzesz továbbra sincs.
Ha késett az ovulaciod akkor lehet terhesség(már ha a tényleges ovu környékén voltatok együtt, és nem akkor amikor szerinted volt)
Ha viszont tuti biztos az ovulacio, és tuti biztos késik már egy napot, akkor már a teszten valaminek derengenie kellene.
Ha a 29 napos ciklus 13. napján voltatok együtt, és nem volt több alkalom, akkor 17 nap után szerintem tuti mutatná már :(
Ha utána is voltatok együtt, akkor lehet még pozitív a teszt, az utolsó aktustól számolva kb. két hét után veheted biztosra, hogy nem sikerült.
Egyébként sok minden más is bekavarhat, nekem pl. első próbálkozós hónapban már össze is jött egy szép 40mm ciszta, ami több hónapra összezilálta a ciklusom... 🙃
Képzeljétek, 2 pozitív teszt után ma megjött :O
Nagggyon nem értem magam, mert eddig sosem volt ilyen összevisszaság!
Beszéltem dokival, azt javasolta, hogy 1 hét után csináljak tesztet, ha csak egy napig menstruálok, ha rendes menzesz, akkor csak kémiai terhesség volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!