5.dpo,ki tart még itt? 🥰 Ki mióta próbálkozik?
Kedves 20!
Nekem is 10-e a nagy nap :)
Szurkolok Neked!
(19-es)
19es,ez már jó lesz,reggel csinálj mindenképp,akkor már tutira szépen kimutatja,2 naponta duplázódik a hcg.
Akik 10.re nem várják,nekik is szorítok,írjátok majd a fejleményeket! :)
Én 14.re nem várom , nagyon bízom benne,hogy ez a mi hónapunk lesz♥️
#19, ne tesztelj korán, várd ki, amíg késik. Én már 12szer megígértem magamnak, hogy nem tesztelek korán 🤣
20as vagyok
Én is emiatt nem merek. 2 hónapja a Gabriel tesztem lett pozi 12.dpo,aztán írták hogy sokakat becsap. Múlthónapba a Pepino 9-10dpon,már kezdtem beleélni magam,mikor kitettem egy csopiba,és írták,hogy ez is sokmindenkit átver.
Na mondom szuper,vonzom a rossz teszteket.
Másnap a Predi full negatív volt.
Na megfogadtam,hogy többet nem tesztelek én se előre ezek után.
Nem az előre tesztelés a gond, hogy ha tudsz pozitívan hozzá állni. Ha nem pozitiv akkor is van még esély, ha korán tesztelsz.
A teszt minősége a hiba. Pepino az valóban tiltólista.
Csak a facelle, predictor early vagy elysium.
Sziasztok! Csatlakozom én is. :) Nem tudom, hányadik dpo-n vagyok. Ez az első próbálkozós ciklusunk. Elvileg 14-én (nem) kéne megjönnie. Naptár szerint 31-én volt ovum, aznap voltunk is együtt, illetve azóta is, amikor kedvünk van :D Nálunk már 3. baba lenne, bár az első gyermek már nem baba, az előző házasságomból van, 11 éves. A kicsi 20 hónapos. Ők elsőre összejöttek anno.
Szurkolok mindenkinek! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!