Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a ciklusom maga a káosz...

Ha a ciklusom maga a káosz (van, hogy 7 hetente jön meg, van, hogy 3), kisebb az esélyem teherbe esni, ugye?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, soha nem volt szabályos a ciklusom. kb 1 hónapja még egy 72 órás tablettát is bevettem, ez még rátehetett egy lapáttal. Ja, és NEM akarok teherbe esni. Óvszerrel szoktam védekezni, de azért néha ideges vagyok.

Tehát igaz-e az, hogy ha a hormonjaim kicsit zavarosak, akkor kevesebb az esély teherbe esni?

2009. jan. 7. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eleinte nekem is csak az egyedüli tünet a mellfeszülés volt, a többi az elmúlt napokban jött hozzá (de lehet mondom a felét bebeszélem az idegesség miatt)

A nyúlós folyással meg a peteéréssel pedig ne nyugtasd magad, mivel a peteérés az maga a teherbeesés lehetőségét hordozza magában, ha van petéd ami megérett az megtermékenyülhet, ha nincs peteérésed, akkor nincs is minek megtermékenyülnie, épp ezért olyan nehéz sok nő számára a teherbeesés mert vagy egyáltalán nincs vagy csak nagyon ritkán van peteérésük, ez petefészek működési zavar, egyik oka a meddőségnek...

Amúgy a folyás akár terhességnél is előfordulhat, a hormonok miatt, de ezt nem ilyesztésnek mondom! Te biztos tudod mikor történt a gyanús aktus, a két és fél hét előtt vagy után!

Sok sikert a szigorlathoz és a teszteléshez!!!!

2009. jan. 8. 11:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Jóval a gyanús aktus után... sőt, előtte 8napig már nem is éltem nemi életet egyáltalán. És szinte úgy klappol, mint egy normál peteérés, 2 héttel a tabi által kiváltott megvonásos vérzés után... ha az volt, nem lehetek terhes... szóval még ez élteti bennem a reményt, egészen a teszt elvégeztéig, amire pedig a hétvégn már tényleg ráveszem magam.
2009. jan. 8. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez esetben tényleg úgy néz ki nincs mitől félned, én drukkolok... este megyek a dokihoz, nem tudom nálam mi lesz, de nekem sajnos nem ennyire bíztatóak az előjeleim! :-(
2009. jan. 9. 05:39
 14/15 A kérdező kommentje:
mik a hirek? nekem reggelre egyertelmuen megjott.. lehetett volna hamarabb is, de inkabb befogom a szam es szedni kezdem a tabit, meg igy ha tavkapcsolatban elek is...
2009. jan. 10. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:

szia. hát semmivel nem jutottam előrébb, mivel este mentem magánrendelésre ott nem volt uh, ezért visszarendelt keddre. Az utolsó menzimtől számolva 4-6 hetes lehetek , ha az vagyok, az pedig nem tapintható hüvelyen át, ezért meg se vizsgált! Szóval keddre kiderül... de nálam elég valószínű sajna, menzi azóta se, és a tüneteim erősödnek... :-(

de neked gratula, és kezd egy tabit szedni mindenképp!

2009. jan. 11. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!