Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül mindennel...

Mennyibe kerül mindennel együtt egy lombikos beültetés?

Figyelt kérdés
aug. 31. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Kb semmibe, mert a legtöbb gyógyszer dobozdíjas csak. Az első 5 kezelés meg ingyenes.
aug. 31. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fizetős érdekel, itthon 1.5 milliót mondott az egyik állami klinika egy ismerősnek 2022 elején. (El volt kötve, ezért nem járt neki az ingyenes)

Végül Szlovákiába mentek inkább, mert nem sokkal került többe, de mégis profibbak. Olyan 2 millió lehetett ott.

aug. 31. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan 15 ezer körül volt a stimulációs gyógyszerek ára. Ebben viszont nem volt benne a beülti előtti progeszteron, ilyesmik. Na, azok nem támogatottak. Úgy kb 50 lett volna, csak nekem fagyasztottak így nem váltottam ki őket.

De sok minden hozzátevődhet.

Engem pl meddőségi intézeten belül elkuldtek endokrinológushoz, csak neki a szakvéleményét fogadták el, ez magánúton volt csak lehetséges. Illetve ami a labort illeti, az AMH hormonért és cukorterhelésért is fizetni kellett. Van, ahol az átjárhatósági vizsgálatért is kell. Illetve ha gyorsan kell, mell UH-t is gyorsabb magánban csináltatni. Szóval intézetfüggő is. Érdemes belépni a választott intézet fb csoportjába, ott tudnak segíteni a lányok. :)

aug. 31. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A progeszteronon kívül a vérhigító sem támogatott. Nekem a túlstimuláció miatt 7 hetes terhességi korig szúrnom kellett naponta egyet. 12 ezer forint volt, és 10 db volt benne.
aug. 31. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam a progeszteron (Cyclogest) is támogatott volt még év elején. Nekem egyedül a Letrozol nem volt támogatott, de azt az inszeminációkhoz írták csak fel, és az se volt sok, talán olyan 5000 ft/doboz. Illetve a férjemnek ajánlották a Folandrol vitamin szedését (használt is) abból kb 15000 Ft két havi adag. A többi gyógyszer/injekció pár száz forint volt, maga a kezelés/beavatkozás meg ugye 5 stimulációig ingyenes alapjáraton.
szept. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!