Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abbahagyhatom hirtelen a...

Abbahagyhatom hirtelen a Frontin szedését amikor kiderül, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Muszály abbahagyni, nem lehet szedni terhesen de mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik addig is szedték már a Frontin/Xanaxot?

A fokozatos elhagyás nem a legjobb ötlet, mert az első hónapban alakulnak ki a baba szervei. Segítség ilyenkor mi van?

aug. 28. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvánvalóan az orvosoddal kell erről lehetőség szerint még a terhesség előtt egyeztetned. Attól függően, hogy miért kell Frontint szedned ajánlhat helyettesítő gyógyszert ha nagyobbnak ítéli meg annak kockázatát, hogy semmit nem szedsz, illetve szintén alapbetegségedtől függően erősebb nyomonkövetés, odafigyelés kell, mert a terhesség, szülés, gyermekágy, gyereknevelés nemigen kedveznek a Frontint igénylő betegségeknek.
aug. 28. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mire szeded?
aug. 28. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Alvászavarra kaptam, évekkel ezelőtt, most az elvonási tünetek természetesen az alvászavarok sajnos.

Mindenképp csökkentem de ez nem olyan egyszerű.

A pszichiáter azt mondta, negyedekkel tegyem le, jó és ha terhes vagyok akkor is?

Egyébként tegnap olvastam, hogy Czeizel Endre genetikus azt nyilatkozta, hogy nem gond a Frontin, nincs benne a legkárosabb 41 gyógyszerben amiket tilos szedni. Nem vagyok egyáltalán pszichés beteg ember, csak alvászavarom volt, és az áter szépen rászoktatott erre a carra (Frontin)

aug. 30. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Manapság elég gyorsan lehet tudni, hogy valaki terhes-e, sőt, védekezni is lehet, amennyiben még testi okokból nem vagy rá képes. Akkor is negyedenként és lassan, nem lehet hirtelen. Iszonyú felelőtlen volt az az orvos, aki alvászavar miatt rászoktatott!
aug. 30. 14:24
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen sajnos valóban felelőtlen volt az a pszichiáter aki rászoktatott a töménytelen mennyiségű frontinra, már nagyon bánom.

Megpróbáltam letenni 0.25 adagot a másfél mg adagbol és horror volt.

Azon filozom, majd neki állok reszelni körömreszelővel minden este egy kicsit aztán csak elfogy már valamikor.

szept. 2. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Le lehet rakni. Terhesen könnyebb, mert a baba miatt csinálod. Én elhagytam minden héten egy negyedet, kb. 10 hét alatt letettem.
szept. 2. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!