Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abbahagyhatom hirtelen a...

Abbahagyhatom hirtelen a Frontin szedését amikor kiderül, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Muszály abbahagyni, nem lehet szedni terhesen de mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik addig is szedték már a Frontin/Xanaxot?

A fokozatos elhagyás nem a legjobb ötlet, mert az első hónapban alakulnak ki a baba szervei. Segítség ilyenkor mi van?

aug. 28. 17:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Jobb volt gyógyszert kapkodni, mint belenézni a gondokba? Nem értem. Neked biztosan nem adnék engedélyt gyerekvállalásra addig, amíg nem terápiázod ki magad. Csak sajnos nem én döntök.
aug. 28. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Már terhes vagy? Ha nem, de akarsz, akkor most kezdd el lassan leépíteni orvosi nyomonkövetéssel. Ha igen, akkor is az orvos mondja meg, de gondolom, ugyanaz. Hirtelen abbahagyni nem lehet, terhesen szedni nem lehet, tehát kizárólag a fokozatos abbahagyás marad.
aug. 28. 18:11
 3/16 babyboom567 ***** válasza:
96%
Kérdezd meg a dokit mi lesz a kisebbik rossz.De ez hatalmas szívás lesz mindenkinek mindenhogy.
aug. 28. 18:13
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Orvos mondja meg! Fontos, hogy legalább rendszeres pszichiátriai/pszichológusi támogatást kapj a perinatális (terhesség, szülés előtti és szülés utáni) időszakban!!!!!!!!!!! Ilyenkor különösen jár a pszichés gondozás!
aug. 28. 18:31
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Előre le kéne állni vele, és ha szükséges más helyette, átállni olyanra, amit szedhetsz terhesség alatt is.
aug. 28. 19:16
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Én rivotrilt szedtem és azt lehet terhesen is. De én le akartam rakni, csokkentettem az adagot, első trimeszter végén le tudtam rakni. Beszélj a pszichiaterrel, van olyan, amit lehet szedni.
aug. 28. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Rivotrilt se lehet terhesen, semmivel nem jobb, ugyanúgy függőséget okoz.
aug. 28. 20:30
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
7 Biztosan jobban tudod, mint a pszichiáter, meg a genetikus akiket kérdeztem. Azt se mondták hagyjam abba. De azért abbahagytam, szerintem se jó.
aug. 28. 20:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát azok a Frontint se hagyatták volna. Nem az ő gyerekük.
aug. 28. 21:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
9 Igen, ebben lehet igazság. Van olyan doki aki semmilyen gyógyszert nem ad terhesen, van aki meg bármit. Nem az ő gyereke és ha hülye lesz, úgyse lehet bizonyítani, ha a gyogyszertől az.
aug. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!