Antidepresszáns (stimuloton 50 mg-nak a fele) és frontin 3x 25 mg terhesen??????
26 hetes terhes vagyok. 2 hete kell szedjem a fent említett gyógyszereket erős depresszió és kényszergondolatok, extrém félelem ,,szorongás miatt! Úgy éreztem megzavarodok! Bele betegedtem a gondolatokban amiktol rettegek. 24 hetesen jött ki.. egyik naprol a másikra , hozzá teszem 24 hetes korig semmilyen gyogyszert nem szedtem! Ezeket lelkismeret furdalassal szedem. De sajnos nem lehetett sehogy sem elkerülni a szedését! : (
Kérdésem az hogy valaki szedett terhessége alatt ilyen gyógyszereket antidepit , frontint….es nem lett baja a babának??? Később sem?? Pszicihater szerint nem lesz baja de hàt na…még is bennem van….
A frontin 0.25 mg
Igazabol szules utan lesz a babanak elvonasi tunete, majd ha kell ,ha nem orditani fog, de egyeb baja nem lesz😒
Az a baj, hogy a frontint nem lehet csak úgy letenni.
Pláne, hogy közvetlenül a szülés előtt- után jön a babyblues. Elég sok kismama megküzd ezzel, szóval nem ritkaság. Ez a hormonok játéka...
Ha màr most depis vagy, akkor a szülés közeledtével vagy utána méginkább az leszel. Hogy is tudnád pont akkor elhagyni a frontint?
A babának nyílván nem jó a gyógyszerszedés! Ahogy írták előttem, elvonási tünetei lehetnek neki is és az állandó sírás/alvási nehézségek téged is ki fognak borítani meg a baba idegrendszeri fejlődésének sem fog jót tenni!
Egyébként a nőgyógyászod ugye tud erről???
Ha egyszer valaki kúraszerűen elkezdi a frontint szedni, nagyon nagyon nehez( olykor lehetetlen) lejonni rola. Hosszu tavon nem is lenne szabad szedni😕
En biztos mas alternativat keresnek erre.
Jol irja az elottem levo, szules utan meg egy egeszseges ember idegrendszere is kikeszulhet, hat meg aki beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!