Antidepresszáns (stimuloton 50 mg-nak a fele) és frontin 3x 25 mg terhesen??????
26 hetes terhes vagyok. 2 hete kell szedjem a fent említett gyógyszereket erős depresszió és kényszergondolatok, extrém félelem ,,szorongás miatt! Úgy éreztem megzavarodok! Bele betegedtem a gondolatokban amiktol rettegek. 24 hetesen jött ki.. egyik naprol a másikra , hozzá teszem 24 hetes korig semmilyen gyogyszert nem szedtem! Ezeket lelkismeret furdalassal szedem. De sajnos nem lehetett sehogy sem elkerülni a szedését! : (
Kérdésem az hogy valaki szedett terhessége alatt ilyen gyógyszereket antidepit , frontint….es nem lett baja a babának??? Később sem?? Pszicihater szerint nem lesz baja de hàt na…még is bennem van….
Én amúgy is depresszióra hajlamos vagyok, tini koromban sokat küzdöttem ezzel (gyerekkori verés stb...).
Aokáig éltem frontinon. Mikor belevágtunk a babatervezésbe, a dokim tanácsát követve totál elhagytam a gyógyszert.
Terhesen viszont csőstül jött a baj. 7hetesen meghalt a főnököm, nem tudtam lesz-e tovább munkám, csed/gyedem. Utána 10hetesen meghalt a mamám aki a legfontosabb volt számomra.
Iszonyú depresszióba estem. 2x nekiálltam magamat vagdosni.
Ennek ellenére nem kaptam vissza a frontint. Mert árthat a babának. Inkább befektettek volna akár a pszichiátriára, vagy csak szimplán a kórházba megfigyelésre, de nyugtatót terhesen semmiképp.
Végül pszichológus segítségével túljutottam a bajokon, gyógyszer nélkül.
Ha egy kicsit is akarod, sikerülni fog.
Nem, hanem ő is épp emiatt aggódik, hogy valami baja lesz. Ha jól emlékszem, keveset mozog a babája, és ő is kb. annyi idős terhes, mint te.
De igaz, abból gondolhattam volna, hogy ti nem egyeztek, mert ő terhesség és a lombik előtt is szedte ezeket a problémái miatt, és többen kritizálták, hogy így hogy vághatott a lombikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!