Elkezdtem szedni a Gal+ babavárót, de székrekedést csinált illetve nem tudok tőle aludni. Tudtok javasolni valamilyen praktikát, hogy mégis tovább tudjam szedni?
Ilyenrol meg nem hallottam, hogy egy vitamintol ne tudnal aludni :D
De akkor szedj mast. Nem kotelezo pont ezt.
Pont azt nem ítad le, hogy terhes vagy már vagy csak szeretnél terhes lenni.
Terhesség esetén a nem alvást a hormonok okozzák, nem a vitamin. A székrekedést okozhatja a vitamin, de ha szedsz egy kis plusz magnéziumot az is megoldódik.
Én terhesen egyik neves terhesvitamint sem bírtam, se a femibiont, se a Galt, se a gravidát... mindegyiktől sokkal erősebbek voltak a tüneteim... így maradtam az olcsókategórásoknál. Nincs ám nagy különbség közdtük. Ha valmai nem válik be és arra gyanakszol, hogy a vitamin a ludas, váltsd le. Sajnos ki kell tapasztalni. De az, hogy nem tudsz aludni, ott nem a vitamin a ludas.
Babatervezéshez meg elég a folát, D vitamin, Kisebb adag E vitamin.
Én reggeli és tízórai mellé szedem. Tehát elvileg tudnom kellene tőle este már aludnom.
Arra gondoltam, hogy esetleg olyan szinten feltölt vitaminnal, hogy esetleg attól nem tudok aludni.
És nem hiszem, hogy a hormonok lennének, mert ahogy leálltam vele, újra tudok aludni, csak nyílván sajnálom kidobni, főleg, hogy két havit vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!