Teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátom mereven péniszére ültem és csokoloztunk,simogattuk egymást.Elélvezett a rövidnadrágjába és lett egy folt.Lehetsk terhes tőle?

16L

aug. 27. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ilyen tudatlan vagy, addig kérlek csak ruhán keresztül ülj a barátodra a továbbiakban is. Így szerencsére nem lehetsz terhes.
aug. 27. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Inkább ne legyen barátod ha ilyen tudatlan vagy

Baby sitter kéne még neked inkább...

aug. 27. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Biológia órára jártok mindketten, igaz?
aug. 27. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

A helyzet, amit leírtál, nem valószínű, hogy terhességhez vezetne. A spermiumoknak közvetlenül a hüvelybe kell kerülniük ahhoz, hogy terhességet okozzanak, és az általad leírt helyzetben, ahol mindketten ruhát viseltetek, ennek az esélye gyakorlatilag nulla.

Ha bármikor kétségeid vannak vagy aggódsz hasonló helyzetek miatt, mindig jó ötlet beszélni valakivel, akiben megbízol, vagy konzultálni egy egészségügyi szakemberrel. Ezen kívül fontos, hogy tájékozódj a fogamzásgátlásról és a szexuális egészségről, hogy magabiztosabban és biztonságosabban hozhass döntéseket.

aug. 27. 19:27
 5/5 anonim válasza:
100%
Én is igy jártam nagyon átérzem elvörösödtem nem tudta a bnőm hogy mi történt a nadrágomban vagyis furán nézett Hát izé ellőttem a tárat és mondtam neki hogy legközelebb áljunk le időben nagyon ciki volt busszal mentem hazaa még mázli volt nálam oldaltáska.. azzal takartam a foltot 😄
szept. 1. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!