Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
A barátommal pár napja voltunk együtt, használtunk hozzá egy kis játékot is izgatásra, majd miután megvoltunk még kicsit simogatott a vibrátorral, amit persze jól meg is mostam utána. Ma használtam mivel egyedül voltam éjszaka, s nagy kedvem lett hozzá, de kicsit megijedtem, hogy vajon nem lesz e baj ebből? Eshetek így teherbe, hogy már megmostam jól,és lefertőtlenítettem a vibrátorom?2020. jún. 7. 22:23
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazán megnyugodtam!
2020. jún. 7. 22:28
3/7 anonim válasza:
Ha téged izgatott a vibrátottal, s nem járt spermium közelében, akkor mégis, hogy lehetnél terhes?
4/7 anonim válasza:
Hát jó, kibővítem a kedvedért. Még ha spermium is került a vibrire, azok már régen elpusztultak. Több okból is. Nyugi. Nincs mitől tartanod.
5/7 anonim válasza:
Akkor lehetsz terhes, ha direktben spermium került a hüvelyed belsejébe. A spermium normál tisztítószerektől szinte azonnal, sőt akár simán csak kiszáradva pár óra alatt életképtelenné válik.
6/7 anonim válasza:
Önmegtermékenyítés vaginaváladékkal vagy mi? :D
7/7 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Egy vagy sok kisvibrátor fog születni kilenc hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!