Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg teherbe eshetek, ha kiszurom a gumit?
Garancia nincs rá, de simán észreveszi.
Alap, hogy használat után a pasi leellenőrzi, hogy nem lyukadt-e ki (mert előfordulhat, hogy magától kilyukad) és akkor észreveszi.
Ne tegyél mar ilyet !
Nő vagyok, de én szégyellem magam miattad ! Ez nagyon gerinctelen dolog !
Megkérdezhetem, hogy miért lenne fontos teherbe esned, átélni minden fájdalmát, és utána egyedülálló szülőnek lenni?
Engem sosem vonzott ez a téma, ráadásul óriási gerinctelenség, amire készülsz.
Ha kiszúrod akkor szét fog szakadni menet közben, vagy legkésőbb ejakulációnál úgyhogy észre fogja venni a partnered. Nem minden aktus esetén történik teherbe esés, úgyhogy az esély megvan rá, de utána búcsút inthetsz az adott pasinak.
Az hogy erkölcsileg milyen vagy, meg leírták fent. Egyedülálló szülő akarsz lenni 21 évesen??? Wazze' ne egy gyerekkel akarj már "megfogni" egy pasit, hanem azzal amit nyújtasz neki, a személyiségeddel!
S a tanulság kedves ffi társaim: mindig ti vigyétek a gumit (amúgy is a férfinek illik), aktus után csomót rá, wc papírba tekerés és lehúzni a wc-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!