Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tenyleg teherbe eshetek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg teherbe eshetek, ha kiszurom a gumit?

Figyelt kérdés
Nem szeretnek bovebb leirast a helyzetrol, a lenyeg, hogy valahogy muszaj lenne teherbe esnem. Gondoltam, h en dobom ki a hasznalt ovszert es a spermat kesobb magamba folyatom, de az tobb ok miatt se menne. Ha kiszurom a gumit akkor azon a pici lyukon at ki tud szivarogni annyi sperma, hogy terhes legyek? Mert ha nagyobb lyukat teszek ra azt egyertelmuen eszrevenne a srac. Szerintetek? 21/L
2019. dec. 4. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. dec. 4. 12:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Garancia nincs rá, de simán észreveszi.

Alap, hogy használat után a pasi leellenőrzi, hogy nem lyukadt-e ki (mert előfordulhat, hogy magától kilyukad) és akkor észreveszi.

2019. dec. 4. 12:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz ilyet tenni? Van fogalmad róla, hogy mit fog érezni a srác, ha ő nem akarja? Hát hidd el, nem boldogságot. Szerintem ezt nagyon-nagyon gyorsan verd ki a fejedből, és akkor akarj teherbe es i, amikor a párod is akarja.
2019. dec. 4. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de tuti örülni fog neki akivel ezt megteszed... az ilyen "nőktől" ments meg minket uram! Ámen! Nézz magadba.
2019. dec. 4. 12:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy egy féreg vagy?
2019. dec. 4. 12:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne tegyél mar ilyet !

Nő vagyok, de én szégyellem magam miattad ! Ez nagyon gerinctelen dolog !

2019. dec. 4. 12:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tedd meg azt a szívességet a világnak és annak az ártatlan életnek akit tönkretennél már a születése előtt, hogy nem szaporodsz. Köszi.
2019. dec. 4. 12:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy miért lenne fontos teherbe esned, átélni minden fájdalmát, és utána egyedülálló szülőnek lenni?

Engem sosem vonzott ez a téma, ráadásul óriási gerinctelenség, amire készülsz.

2019. dec. 4. 12:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól h be kapod a legyet nem marad veled a srác ..
2019. dec. 4. 13:14
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha kiszúrod akkor szét fog szakadni menet közben, vagy legkésőbb ejakulációnál úgyhogy észre fogja venni a partnered. Nem minden aktus esetén történik teherbe esés, úgyhogy az esély megvan rá, de utána búcsút inthetsz az adott pasinak.

Az hogy erkölcsileg milyen vagy, meg leírták fent. Egyedülálló szülő akarsz lenni 21 évesen??? Wazze' ne egy gyerekkel akarj már "megfogni" egy pasit, hanem azzal amit nyújtasz neki, a személyiségeddel!

S a tanulság kedves ffi társaim: mindig ti vigyétek a gumit (amúgy is a férfinek illik), aktus után csomót rá, wc papírba tekerés és lehúzni a wc-n.

2019. dec. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!