Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex után mindig kimegyek pisilni, attól még teherbe eshetek? Mindig azonnal megyek kb 30 mp után
számomra igy higiénikus, ez megelőzi a fertőzéseket.
a gyerek témával úgy vagyunk a férjemmel hogy ha lesz akkor örülünk neki de nem vagyunk csalodottak ha megjön a menzeszem. nem csináljuk "gyerekcsináló" pózban, és a lábamat sem polcolom fel együttlét után, tehát mi csak szeretkezünk védekezés nélkül
tudom hogy nem konkrétan gyereket csinálunk , de mikor tini voltam vagy csak simán nem voltam férjnél rettegtem a terhességtől, azthittem hogy ha 2 percre bedugja már attól is terhes lehetek , , stb. most meg 4 hónapja semmi.
mindig attó féltem meddő vagyok
régen sokat volt hüvelyfertőzésem (érdekes mód mikor szakitottam az akkora pasimmal azóta soha nem volt) meg hormonnjaim sincsenek rendben
mármint miért vagy ilyen negativ ?
igen a fiatal lányokat valóban azzal riogatják hogy bármitől teherbe eshetnek, de nem mindenki ilyen szerencsés. egyik barátnőm mondta hogy ő nekik az segitett hogy felpolcolta a lábát , mert a férje spermiumai nem a leggyorsabbak, különbözőek vagyunk. azért a terhesség nem jön olyan könnyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!