Szerintetek mikor menjek orvoshoz? Jelenleg 4 hetes vagyok, most derült ki a csodahír.
Más ügyben voltam doktornál és ő azt mondta hogy szept.2-ai héten menjek vissza hozzá, viszont akkor nem leszek az országban, csak utána tudnék menni. Ha minden igaz akkor lennék 6 -7 hetes.
Vagy az utazás előtt kéne mennem inkább?
Már volt egy kémiai terhességem szóval izgulok hogy minden rendben legyen.
Mondjuk elég érdekesen jönne ki ha kihagynám a saját tengerparti esküvőmet…🤷🏼♀️
Koszi a hasznos tanácsot!
Vetélés bármitől lehet, ezzel az utazással csak az esélyét növeled!
Tiltólistás (vetélést okozó) kajákról hallottál már?
Pl: fetasajt, camambert, sushi, steakhúsok, osztriga stb...
Szívesen!
Én most hagytam abba, hogy olvasgatom a gyakorit, mert ennyi primitív embert egy helyen nem vesz be a gyomrom.
12-es te egy ritka gyökér ember vagy! Szívesen!
13
Ez a realitáson attól sajnos még nem változtat...
Az igazság néha tud fájni is sajnos.
Az, hogy a várandósságra vigyázni kell...
Nem nagyképűsködni!
Itt egyedül te nagyképűsködtél “szívesen!”
Orvos sem tilt el semmiféle utazástól, nem hiszem, hogy többet nyom a latba a te laikus, rosszindulatú véleményed.
Az orvosom első mondata az volt, hogy “várandósság nem betegség”. Az ésszerűség határain belül és néhány egyszerű szabályt betartva mindent lehet, amit eddig is. Nem kell megszűnni létezni, az a babának sem jó!
Hónapok óta leszervezett utazást sem mondanék le, nemhogy az esküvőmet, ahogyan te sem, te álszent majom.
És pont ezzel ártasz a legtöbbet a kérdezőnek, hogy felesleges stresszt okozol neki, meg bűntudatot, hogy el mer menni a saját esküvőjére.
Egy esküvőszervezés és az esküvőt megelőző néhány hét eleve is elég stresszel jár, nem kell még tetézni ilyen szemét ítélkezéssel, főleg úgy, hogy még igazad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!