Szerintetek mikor menjek orvoshoz? Jelenleg 4 hetes vagyok, most derült ki a csodahír.
Más ügyben voltam doktornál és ő azt mondta hogy szept.2-ai héten menjek vissza hozzá, viszont akkor nem leszek az országban, csak utána tudnék menni. Ha minden igaz akkor lennék 6 -7 hetes.
Vagy az utazás előtt kéne mennem inkább?
Már volt egy kémiai terhességem szóval izgulok hogy minden rendben legyen.
Utána.
Minél később, annál biztosabb hogy lát valamit.
Gondolom magán orvos, 5 hetesen felesleges menned, visszahívna 2 héttel később.
Utazás után bőven jó lesz.
Én 8 hetesen voltam.
Hamarabb nem akartam, mert nem akartam izgulni lesz-e szivhang.
8 hetesen meg már van.
6 hét + 0 napon nálunk már volt szívhang, 2 hét múlva teljesen jó lesz! 5. hét tényleg korai.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen! :)
Köszönöm szépen mindenkinek :)
És van valami tanácsotok, vagy esetleg amit a doktor is tanácsolna hogy addig is mire figyeljek, ilyenek?
Kezdj el szedni terhesvitamint, ha eddig nem tetted, de legalábbis folsavat.
Nézd meg a neten a cikkeket arról, hogy miket lehet enni, miket nem, amúgy összességében a nyers húsokat, nyers halat, nyers tojást kerüld, pasztörizálatlan tejtermékeket se fogyassz.
Gondolom ezt nem kell mondani, de zéró dohányzás, tudatmódosító szer…
Ha nem mondta a dokid az előző látogatásod során, hogy baj lenne a méhszájaddal, akkor valószínűleg fürödhetsz medencében, tengerben (gyanítom, hogy nyaralni mentek), de van sok nő, aki ezt nem vállalja be terhesség alatt, mert fokozottan hajlamos a fertőzések összeszedésére.
Forró fürdőt, termálmedencét, szaunát kerüld.
Egészséges, problémamentes terhességet kívánok!
"És van valami tanácsotok, vagy esetleg amit a doktor is tanácsolna hogy addig is mire figyeljek, ilyenek?"
Mondjuk hagyd ki az utazást 🤷♂️😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!