Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor menjek...

Szerintetek mikor menjek orvoshoz? Jelenleg 4 hetes vagyok, most derült ki a csodahír.

Figyelt kérdés

Más ügyben voltam doktornál és ő azt mondta hogy szept.2-ai héten menjek vissza hozzá, viszont akkor nem leszek az országban, csak utána tudnék menni. Ha minden igaz akkor lennék 6 -7 hetes.

Vagy az utazás előtt kéne mennem inkább?

Már volt egy kémiai terhességem szóval izgulok hogy minden rendben legyen.

aug. 26. 08:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Utána.

Minél később, annál biztosabb hogy lát valamit.

Gondolom magán orvos, 5 hetesen felesleges menned, visszahívna 2 héttel később.

Utazás után bőven jó lesz.

aug. 26. 09:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 hetesen voltam.

Hamarabb nem akartam, mert nem akartam izgulni lesz-e szivhang.

8 hetesen meg már van.

aug. 26. 09:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Utàna ráèr.Ha ez is kèmiai vagy vetèlès ,azt az orvos sem tudja megakadàlyozni!
aug. 26. 09:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

6 hét + 0 napon nálunk már volt szívhang, 2 hét múlva teljesen jó lesz! 5. hét tényleg korai.

Szurkolok, hogy minden rendben legyen! :)

aug. 26. 09:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a megyeiben ha nem indokolt, 7.hét elött nem is adnak időpontot megállapításra. Szerintem tök jogosan.
aug. 26. 12:40
 6/22 anonim ***** válasza:
Én 7 hetesen voltam először. Volt már szívhang is. 5 hetesen nagyon korai még.
aug. 26. 14:21
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

És van valami tanácsotok, vagy esetleg amit a doktor is tanácsolna hogy addig is mire figyeljek, ilyenek?

aug. 26. 15:35
 8/22 anonim ***** válasza:

Kezdj el szedni terhesvitamint, ha eddig nem tetted, de legalábbis folsavat.

Nézd meg a neten a cikkeket arról, hogy miket lehet enni, miket nem, amúgy összességében a nyers húsokat, nyers halat, nyers tojást kerüld, pasztörizálatlan tejtermékeket se fogyassz.

Gondolom ezt nem kell mondani, de zéró dohányzás, tudatmódosító szer…

Ha nem mondta a dokid az előző látogatásod során, hogy baj lenne a méhszájaddal, akkor valószínűleg fürödhetsz medencében, tengerben (gyanítom, hogy nyaralni mentek), de van sok nő, aki ezt nem vállalja be terhesség alatt, mert fokozottan hajlamos a fertőzések összeszedésére.

Forró fürdőt, termálmedencét, szaunát kerüld.

Egészséges, problémamentes terhességet kívánok!

aug. 26. 17:23
 9/22 anonim ***** válasza:
Első gyereknél túl korán mentem (volt kémiaim és aggódtam), de akkor még nem látott az orvos terhességet. Két hétre rá hívott vissza, azt mondta, fogjam fel úgy, mintha terhes lennék én szedjek terhes vitamint.
aug. 26. 19:40
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

"És van valami tanácsotok, vagy esetleg amit a doktor is tanácsolna hogy addig is mire figyeljek, ilyenek?"

Mondjuk hagyd ki az utazást 🤷‍♂️😊

aug. 27. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!