Mi okozhatja, hogy peteéréstől menzeszig naponta/kétnaponta erősen fáj az alhasam?
Figyelt kérdés
Nekem egyértelműen valami ciklushoz kapcsolódó dolognak tűnik. Orvoshoz menni majd 1 hónap múlva tervezek, de addig is, hátha van ötletetek. Ilyen menstruációs görcs szerű fájdalom, egész nap tart, és fájdalomcsillapítóra sem múlik. 11. hónapja próbálkozunk babával, és amióta próbálkozunk, azóta tűnt fel.aug. 24. 19:24
1/7 anonim válasza:
Nekem petefészek cisztàtól volt ilyen.
3/7 A kérdező kommentje:
Már van két gyerekem, nem tudok endometriózisról, meg a menzeszem teljesen normális. De attól még nem kizárt. Petefészek cisztám volt még gyerekként, de 11 hónapja voltam uh-on, akkor minden teljesen rendben volt. Ezek azóta kialakulhattak?
aug. 24. 21:57
4/7 anonim válasza:
Írtad, hogy 11 hónapja próbálkoztok és azóta tart ez. Előtte használtál esetleg valami hormonális fogamzásgátlót?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, sosem szedtem semmit. Előtte szültem meg szoptattam, nem tudom, az változtatott - e valamin, ami azóta nem jött helyre.
aug. 26. 14:37
6/7 anonim válasza:
Az ovulációkor megnagyobbodott tüszők is okozhatják. Ez teljesen normális. Nekem is előfordul, cickafark teát iszogass, a hideg borogatás szokott nekem még segíteni.:)
7/7 A kérdező kommentje:
De nekem pont ovukor kezdődik, és menzeszig tart. Vagy amit te mondasz nem csak ovu alatt kéne lennie?
aug. 28. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!