Már is volt úgy, hogy Terhesség 5.hetében naponta többször volt hasszurka, mindjárt megjön érzés?
Figyelt kérdés
Betöltött 5. Hétben vagyok és nem folyamatosan de naponta többször van vagy haszurka vagy mindjárt megjön érzés. Vizsgálatra csak a betöltött 6 hét után tudok menni. Csak hogy másnak is volt e ilyen, kis megnyugtatás miatt kérdezem. Hol lenne a petefészkemnél szúrkál hol köldök mellett. Magnerotra elmúlik. Köszi a válaszokatjúl. 6. 19:53
1/6 anonim válasza:
Elég sokáig volt. Velfemet adott rá a doki és akkor megszűnt.
2/6 babyboom567 válasza:
Szülésig volt mindjárt megjön érzésem.
3/6 anonim válasza:
Nálam is volt ez, de én nem szedtem rá semmit, probléma mentes várandósságom és szülésem volt, nyugodj meg! Boldog babavárást!
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt. Nem szedtem rá semmit, magától elmúlt.
5/6 anonim válasza:
Az elején nekem is sokszor volt, de néha még most is, így 20 hetesen. Én magnéziumot szedek rá, elvileg az is jó.
6/6 anonim válasza:
Változik ,nő a méhed alakul át!
Szerintem teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!