Ovulációkor mikor érdemes együtt lenni, ha 2 naponta vagyunk együtt ebben a ciklusban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a ciklust úgy képzeltük el, hogy 2 naponta vagyunk együtt. Tegnap pozitív volt az ovu tesztem, pont úgy jött ki, hogy együtt voltunk. Esetleg ma is érdemes lenne, vagy inkább holnap, és akkor tartva a 2 napot?
Utolsó hónap orvos előtt, mert telnek a sikertelen hónapok 😔🙏
2023. ápr. 28. 08:16
1/3 anonim válasza:
A fiamnál tartottuk ezt a két naponta vagyunk együtt dolgot, a 4.hónapban jött össze.
Most a második babánál mondjuk úgy, hogy biztosra akartam menni, minden este szorított az idő, hogy felkel e a gyerek vagy sem, le tudom e tenni időben vagy sem így egy hétig, a termékeny időszakban minden nap együtt voltunk. Az első hónapban összejött.
Legyetek együtt ha jól esik, az senkinek nem fog ártani..
2/3 anonim válasza:
nekünk is a mindennapos együttlét jött be.
3/3 anonim válasza:
Nekünk is a mindennapi eggyüttlét jött be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!