1 hete volt pé-m, nincs semmi egyéb "tünetem", csak leszakad a derekam, lehet bébi?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 23:54
2/5 anonim 

válasza:

Kevés tünet, de van akinek egyáltalán semmilyen tünete nincs. Mindenesetre egy derékfájás bármitől lehet, ennyi alapján nem érdemes beleélned magad. Persze ettől még akár baba is lehet az oka...
3/5 anonim 

válasza:

Ha 1 hete volt pé-d, akkor nem kell semmi tünetet érezned. Még csak most fog beágyazódni (ha történt fogantatás).
4/5 anonim 

válasza:

Nekem semmi tünetem nem volt. A legkorábban teszteltem, ami elvileg a 10-11 nap körül volt, rá kb. 1 hétre kezdett esténként a mellem feszülni. De amúgy semmi más érzés!
5/5 anonim 

válasza:

Én is úgy gondolom, mint az előttem szóló, hogy nem nagyon lehet még tünet ilyenkor. A nem várt menzit követő napon tesztelj egyet és az megmondja. De ha negatív, akkor sem biztos, hogy nem bébi. Van akinek csak az elmaradás után 1 héttel mutatja ki a teszt. Az igazi tünetek is inkább az 5. héttől jönnek szerintem. Bocs pontosítok, nálam ez így volt, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!