10. dpo-n ez a Predictor lehet pozitív?
Szerintem még mindig korán próbálsz tesztelni. Aktus után leghamarabb 14 nappal mutat ki bármit a teszt, még az érzékenyebb fajták is.
De persze könnyen lehet hogy tényleg nincs terhesség, de szerintem felesleges lelombozni magad azzal hogy negatív a teszt úgy hogy még nem is késik a menzesz.
Reménykedtem, hogy hátha egyértelműen “pozitívabb” lesz, mint tegnap.
Tudom, hogy alacsony hcg koncentráció mellett bármi előfordulhat, és később még lehet pozitív, meglátjuk :)
Az is benne van a pakliban, hogy a tegnapi tesztek voltak vmiért fals pozitívok és nincs is baba
Ezek a tesztek nem voltak pozitívak egyáltalán. Sőt, nem is kell szétszedni, egyértelmű lesz, ha 2 csík jelenik meg.
Sok sikert kérdező! 🙂
Első az hogy ilyen korán tök felesleges tesztelni! Csak magadat húzod le azzal hogy folyamatosan negatív a teszt
Második az hogy ezek a tesztek alapból nem voltak pozitívak!
Harmadik pedig hogy HA ELMARAD akkor tesztelj! Előbb tesztelni semmi értelme
Értem én hogy babát akarsz de attól hogy folyamatosan tesztelsz még terhes nem leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!