Predictor pozitív facelle negatív?
Figyelt kérdés
Kedd reggel első vizeletbol egyértelmű pozitívat teszteltem predictor early teszttel. Ma azonban(csütörtökön) facelle teszttel második pisileskor negatív lett.
Peteeres dátuma bizonytalan, nem figyeltem. Ciklusaim hossza változó. Engedjem el?
2024. máj. 9. 10:43
1/12 anonim válasza:
Varsz pár napot aztán tesztelsz újra.
2/12 anonim válasza:
Csak várni tudsz de valószínűleg nem sikerült.
3/12 anonim válasza:
Várj két napot és tesztelj újra.
4/12 anonim válasza:
Van képed mindkét tesztröl? Lehet a Facelle hibás
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, mindjárt töltöm
2024. máj. 9. 14:28
8/12 anonim válasza:
elég fura,de lehet a Facelle hibás
Szerintem csinálj holnap reggel újra tesztet és kiderül
Drukkokok
9/12 anonim válasza:
Szerintem is csinálj holnap reggel egy másik predit és ha az is negatív akkor valószínű nem sikerült.
10/12 anonim válasza:
Na hát ilyet is ritkán látni. Pedig szerintem ez a két talán legbiztosabb teszt a piacon.
Mindenképpen csinálj újat holnap reggel, lehetőleg predictort mert úgy láthatod, hogy alakult a csík.
Szurkolok☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!