Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20mm-es petezsák szikhólyaggal...

20mm-es petezsák szikhólyaggal, valóban van még remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két uh között 5 nap telt el.

Csütörtökön 13mm-es szabályos petezsák, üresnek látszott. (doki nem is keresett benne semmit, jöjjek vissza 3 hét múlva)

Előzmények miat,t és mert amúgy is volt már időpontom a saját dokimhoz is, elmentem kedden.

kedd: 20mm-es szabályos petezsák benne szikhólyag. Sárgatest is szépnek látszott.

Itt a dokim próbált nyugtatni, hogy nem kell még feladni semmit, csütörtökhöz képest szépen fejlődött, nyugodjak meg és növesszem tovább, egyáltalán nem kell aggódni jelen állás szerint, a többit eldönti az idő.

Sajnos nem vagyok egy nyugis típus, mindent is olvasok, mindig is így volt, jobb szeretem tudni, hogy mi várhat rám. Nyilván gond bármikor lehet, de ilyenkor az ember minden következő lépcsőnek örül.

Nálunk most a következő lépcső az embrió és a szívhang lesz.

Kisfiammal ilyenkor már volt szívcsőpulzálás és 4mm-es embrió. Így egy kicsit aggódok, hogy lehet tényleg gond lehet, hiába a doki megnyugtató mondatai.

Ovukor egyszer voltunk együtt, így sokkal később nem is foganhatott, alapvetően 33-34 napos ciklusom lett volna, mensi szerint 7+3-nál jártam tegnap, a hosszabb ciklus miatt, ez nyilván kevesebb.

A sok olvasott infó után eléggé a határon billeghet a dolog, készüljek a rosszra vagy lehetek még kicsit pozitív? Nem szeretem homokba dugni a fejem.

Kérdésem van kint uh előttről is, elnézést érte.

aug. 14. 07:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igen olvastam róla, doki azt mondta, 25mm-ig kell legyen, ha addig nincs akkor üres is marad. Nálam csak azért van reménykedés, mert eddig szikhólyag sem volt. Fene tudja... volt akinek 22mm-es üresben is baba lett végül. Nyilván egyre kisebb az esély az idő haladtával.
aug. 14. 11:35
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem is akartam elvenni a kedved. Szurkolok nagyon!
aug. 14. 12:19
 13/31 A kérdező kommentje:
Nyugi, magamat is stresszelem :) boldogok a tudatlanok...szokták mondani xD
aug. 14. 12:22
 14/31 anonim ***** válasza:
Ez nagyon igaz 😁🤞🏻
aug. 14. 12:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Jövőhét csütörtökön megérné dokihoz menni? Ha tegnap volt szikhólyag és esetleg rendben fejlődne tovább, ott már egyértelműen látni kellene igaz? Vagy várjam meg 26.hétfőt?
aug. 14. 13:18
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen látni kellene már jövőhéten is.
aug. 14. 13:20
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen! Ha van lehetőséged, menj el! :)
aug. 14. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Szikhólyag után 7 nappal látni kell embriót.
aug. 14. 13:24
 19/31 A kérdező kommentje:
Menni fogok, legyünk túl rajta, ha úgy alakul.
aug. 14. 13:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon szurkolok neked, ebből még bármi lehet.

Mikor össze jött az első baba végig követtem hőmérőzéssel és ovulációs teszttel a ciklusomat. Nekem elég rendszertelen volt mindig is a ciklusom, mivel az egyik petefészkem szinte egyáltalán nem működik. Biztosan tudtam, hogy mikor volt ovulációm, a nemvárt napján halvány pozitív teszt.

Időpontot a dokihoz úgy kértem, hogy a 6.hét vége, 7.hét eleje környékén menjek, mert akkor már látnia kell valamit.

Első ultrahangon csak egy szabályos perzsákot látott, a méretek alapján 4-5 hetes terhességet írt a papírra, pedig együtt a dokival számoltunk a figyelt ciklusomat és valóban 6-7 hetesnek kellett volna lennem.

2 hét múlva vissza kellett mennem(mondanom sem kell, hogy egy vetélés után mennyire ideges voltam végig), volt szívhang már. Újabb 2 hét múlva kontroll, ahol megállapította, hogy ikrek.

Sajnos az egyik baba nem maradt velünk, de azóta megszületett a kislányom és teljesen egészséges, pedig mondhatni elég nehezen indult be a fejlődése neki is az elején.

Kitartást kívánok és minden jót, ne add fel a reményt!🤞🏼

aug. 15. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!