Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20mm-es petezsák szikhólyaggal...

20mm-es petezsák szikhólyaggal, valóban van még remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két uh között 5 nap telt el.

Csütörtökön 13mm-es szabályos petezsák, üresnek látszott. (doki nem is keresett benne semmit, jöjjek vissza 3 hét múlva)

Előzmények miat,t és mert amúgy is volt már időpontom a saját dokimhoz is, elmentem kedden.

kedd: 20mm-es szabályos petezsák benne szikhólyag. Sárgatest is szépnek látszott.

Itt a dokim próbált nyugtatni, hogy nem kell még feladni semmit, csütörtökhöz képest szépen fejlődött, nyugodjak meg és növesszem tovább, egyáltalán nem kell aggódni jelen állás szerint, a többit eldönti az idő.

Sajnos nem vagyok egy nyugis típus, mindent is olvasok, mindig is így volt, jobb szeretem tudni, hogy mi várhat rám. Nyilván gond bármikor lehet, de ilyenkor az ember minden következő lépcsőnek örül.

Nálunk most a következő lépcső az embrió és a szívhang lesz.

Kisfiammal ilyenkor már volt szívcsőpulzálás és 4mm-es embrió. Így egy kicsit aggódok, hogy lehet tényleg gond lehet, hiába a doki megnyugtató mondatai.

Ovukor egyszer voltunk együtt, így sokkal később nem is foganhatott, alapvetően 33-34 napos ciklusom lett volna, mensi szerint 7+3-nál jártam tegnap, a hosszabb ciklus miatt, ez nyilván kevesebb.

A sok olvasott infó után eléggé a határon billeghet a dolog, készüljek a rosszra vagy lehetek még kicsit pozitív? Nem szeretem homokba dugni a fejem.

Kérdésem van kint uh előttről is, elnézést érte.

aug. 14. 07:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebből még bármi lehet.
aug. 14. 07:36
 2/31 anonim ***** válasza:
70%
Követted az ovudat? Ha igen onnan számolj el a tegnapi napig 30+napnál nem sok remény van
aug. 14. 08:09
 3/31 A kérdező kommentje:
Tegnapi volt a 32. Nap ovu után. Pozi ovutesztes nap utáni nap a nulla akkor lehetett ovu.
aug. 14. 08:23
 4/31 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha nem tolódott el az ovud akkor nagyon lassan indul és ennek késöbb méh lehet q hatása.
aug. 14. 08:45
 5/31 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ezeken kattog az agyam. Próbálok azért bízni is, mert nem csak negatív példák vannak ugye. De igen...bennem is az fogalmazódott meg, hogy ha ilyen nehezen indult, lehet nem lesz egészséges vagy akármi egyéb. De azon is gondolkoztam, mi van, ha volt embrió csak nem láttuk és még pici volt. Ugye uh-gép függő is lehet. Nem is tudom. Ez a várakozás mindig nehéz. Tenni úgyse tudunk semmit. Az idő eldönti. 26-án megyek majd uh-ra.
aug. 14. 09:10
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

6+1 napon 28 napos ciklusnál magán dokinál ahol általában nem szar gép van

2mm embrio pulzálással. A papiromra 5-6 hetet írt. Szerencsére megmaradt

Szóval ha nem.kerste akkor még dobnám a dokit. Mert sok pénzért legalább dolgozzon meg.

aug. 14. 09:19
 7/31 A kérdező kommentje:
A dikival itt nem volt baj, tök alaposan mindent megnéztünk, ez az én gondolatom volt, mi van ha az embrió még a szikhólyag takarásában volt? De ez már csak az én agymenésem. Az első uh volt borzasztó, ott egy nagyobb klinikán voltam, konkrétan 15 másodperc volt a vizsgálat, se a petefészkeimet se semmit nem nézett meg, csak gyors lemérte a petezsákot és annyit mondott, 3 hét múlva találkozunk.
aug. 14. 09:30
 8/31 anonim ***** válasza:
Én a kettő között lehet elmennék ebben az esetben máshoz is megnézni inkább. Lehet később fogant amúgy. Nálam 27-28 napos ciklussal az elsőnél 6+2-nél volt minden, másodiknál 6+0-n szintén minden szívhanggal, ovukor voltunk csak ott. Szorítok!
aug. 14. 10:00
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is ovuteszteltem,ahhoz képest kisebb volt az első trimeszterben majdnem 1 héttel.Az első genetikain 2 nappal nagyobb volt már.Azóta a 29.hétben vagyunk már.Remény mindig van,szorítok neked🫶🏻
aug. 14. 10:27
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
20 mm-ben már embrió is szokott lenni. :( de azért szurkolok!
aug. 14. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!