Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg lehet végre?

Terhesseg lehet végre?

Figyelt kérdés
Megjött első napon vagyok viszont nincs olyan sok vérzés mint általában. A méhnyakam alacsonyan van de kemény, ez mit jelenthet?
aug. 13. 22:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
91%
Rendes szakértő a nő...
aug. 13. 23:07
 22/48 A kérdező kommentje:
18-as, nem terveztük de örülnénk neki azért így csináljuk. Októberben akartunk nekifogni mert költözés meg minden bekavat
aug. 13. 23:07
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne válaszóljunk neki lányok, mert ez tuti egy troll. Ne adjunk neki lehetőséget, hogy ekkora hülyeségeket írjon ide, mert lehet van olyan aki elolvassa és el is hiszi, hogy ilyen tényleg van.
aug. 13. 23:10
 24/48 anonim ***** válasza:
89%

A 15 vagy 16 nap (most mennyi is?), az, ha terhes lennél, a legkoraibb esetben is 10-11 dpo, és érzékeny teszt már kimutatná, de ha terhes vagy, nagyobb eséllyel lennél 12-14 dpo-n, és azt már pláne kimutatja.

Bár az sem világos, hogy akarsz-e terhes lenni, vagy csak te akarsz, de a párod nem, ezért a megszakítás... okos :)

aug. 13. 23:14
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: csak a teszt mutat biztosat.

Ha vérzel, az semmiképpen nem jó jel, a méhszáj nem mérvadó, egy időben én is vizsgálgattam, nem lehet rá alapozni.

aug. 13. 23:17
 26/48 A kérdező kommentje:
25, korrekt a válasz, köszönöm. Reggel tesztelek
aug. 13. 23:18
 27/48 anonim ***** válasza:
98%
Kíváncsian várjuk az eredményt
aug. 13. 23:19
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem soha egyetlen nőgyógyász sem mondta, hogy vizsgálgassam magam. Sőt, az egyik szerint még a teszt is felesleges pénzkidobás, hiszen ha késik, úgyis hozzá kell menni.
aug. 14. 06:51
 29/48 A kérdező kommentje:
Ma 2 clearblue teszttel is teszteltem, hogyan tudom fel rakni a képet?
aug. 14. 08:35
 30/48 anonim ***** válasza:
66%
Azért a terhesség plusz vérzés nem túl jó kombináció. A másodiknál volt egy csepp barna maszat mielőtt meg kellett volna jöjjön kb négy nappal, bár én akkor nem gondoltam erre csak hormonzavarra, késésnél teszteltem. Ennél a terhességnél volt 11 hetesen bő vérzés heteken át hematóma miatt. De bármi lehet, csak érdemes utánajárni, mert rosszat is jelenthet. Két hétnél egyébként illene mutatnia, bár én nem vagyok ilyen hú de "okos", csak egy vacak eüs, haha. :D
aug. 14. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!