Terhesseg lehet végre?
Figyelt kérdés
Megjött első napon vagyok viszont nincs olyan sok vérzés mint általában. A méhnyakam alacsonyan van de kemény, ez mit jelenthet?aug. 13. 22:24
1/48 anonim válasza:
Megjött, tehát nem vagy terhes. Nem is értem... Mit nyúlkálsz magadban? Jézus...
2/48 A kérdező kommentje:
Neked a nőgyógyász nem javasolta hogy néha magadon végezz el kontroll "vizsgálatot"? Vagy nem is értem az ilyenek mit képzelnek. És olvass utánna akár itt gyakorin hogy sokaknak volt vérzése az első 2-3 hónapban. Sőt a családba nálunk majdnem mindenkinek volt. Onnan gondoltam hogy terhes lehetek hogy 2 hét késés után jött meg. Ma akartam tesztelni de a reggel már vereztem, megvarom hogy alakul majd tesztelek.
aug. 13. 22:36
3/48 anonim válasza:
Biztos van orvos aki javasolja, hogy nyúkálj fel, de azt biztos nem mondta, hogy vérzés közben(nekem még senki nem mondta mondjuk, pedig voltam pár nőgyógyásznál). Valószínű ebben a hónapban késett a menstruációd, de engedjük el ezt a családban mindenkinek volt, mert ez kamu és te még azt sem tudod, hogy egyáltalán az vagy-e, de már itt bizonygatod, hogy igen. Terhesség alatt nincs menstruáció. Hematómától lehet vérezni. Egyébként a tesztet már most is megcsinálhatod ami nyílván pozi lesz csakhogy neked legyen igazad.
4/48 anonim válasza:
Menstrualsz ember...hogy a bánatba lennél terhes?
Mi az anyámnak tesztelsz? 🤣🤣
5/48 anonim válasza:
Már volt tegnap ilyen kérdésed, tudjuk anyád is vérzett terhesen. Már írtad tegnap
Majd holnap írod, hogy pozitív lett a teszted, tudjuk a forgatókönyvet.
6/48 anonim válasza:
Még hányszor fogod kiírni? Mibe tart elmenni most a wc-re és megcsinálnod a tesztet? Ennyi késésnél már fix eredmewnyt mutat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
7/48 A kérdező kommentje:
Hát ha ezt a kis pecsételést menstruációnak lehet mondani akkor oké. Írd be majd googlebe hogy kevés menstruacio okai, egyből kiadja hogy terhesseg is állhat a háttérben.
aug. 13. 22:56
8/48 A kérdező kommentje:
Ennyi késésnel hogy mutatna fixet kedves 6-os ha aktus utan vagyok most 15 nappal? :) azt mondják hogy aktus utan kell 19 nap mert a spermiumok 4-5 napig is életképesek lehetnek majd ovu után 14 nappal tudja kimutatni a teszt.
aug. 13. 22:57
9/48 anonim válasza:
Értetlen vagy?
Ha menstrualsz nem vagy terhes
Ha terhes vagy és verzel, az nem menstruáció, hanem valami más.
Nem akarlak ijesztgetni, de ha terhességet gyanakszol vegyél tesztet, ha pozitív menj az ügyeletre, mert ha verzel az nem normális.
10/48 anonim válasza:
Oké, de akkor miért nem csinálsz tesztet? Ezek szerinte téged is elbizonytalanított a vérzés. Ami mondjuk érthető. De ha bizakodsz, miért nem csinálsz tesztet mégis? 2 hét késésnél bár bármilyen teszt bármikor kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!