Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért és valóban kell majd...

Miért és valóban kell majd hetekig idegeskednem hogy terhes vagyok e,hogy végre megtudjam?

Figyelt kérdés
Akár állami,akár magán, nem fogom megtudni aznap amikor gyanítom majd hogy terhes vagyok. Hogy jutok leghamarabb információhoz?

máj. 9. 23:54
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Eleve ezeket nem ártana tudni mielőtt az ember próbálkozik. Tehát ha X hónap múlva gyanítom,hogy az vagyok: mennyi ideig kell idegeskednem mire valaki elmondja?
máj. 9. 23:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Otthoni terhességi teszttel már az esedékes menstruáció napján, vagy hcg vérvétellel.

Viszont idegeskedni egyáltalán nem éri meg, mert többet árt, mint használ.

máj. 9. 23:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Legkorábban akkor gyaníthatod, ha nem jön meg, ha nem jön meg meg már tesztet is csinálhatsz. Ha az pozitív akkor terhes vagy, ennyi.
máj. 9. 23:59
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok, tegyünk rendet a fejedben.

Jó esetben: Van egy kb. 28 napos ciklusod. Megjön, az az első nap. Kb. a 14. napon megtörténik az ovuláció, és ha voltál együtt valakivel a (kb. 10/11-15. nap között) akkor van esélye a teherbeesésnek.

Onnantól kb. 5-7 napig vándorol a zigóta (a megtermékenyített) petesejt, majd beágyazódik (remélhetőleg a méhnyálkahártyába).

Ééés amikor megint meg kellene jönnie a menstruációdnak, akkor nem jön meg.

Veszel egy tesztet, reggeli első vizeletből megcsinálod. Pozitív = terhesség.

A pozitív teszteddel pedig felhívod a nőgyógyászodat, akitől kérsz terhesség megállapításra időpontot. A doki megkérdezi az utolsó menstruációd első napját, és kb. a 6-7. hétre ad. (Tehát a pozitív teszt után 2-3 héten belül)

Korábban (4-5 héten) nem érdemes menni, mert maximum egy petezsákot, és talán egy szikhólyagot lát.

A 6.-7. héten viszont már jó esetben hallani a szívverését is.

máj. 10. 00:06
 5/23 A kérdező kommentje:

Jó de kb fél év múlva kezdjük megpróbálni.

Sik ideg vagyok.

Mi van ha csak onnantol 8 honap mire sikerul. Az 8 vegig aggodott honap.

Mi lesz ha elvetelek es a darabokat a helyi meszarszeken szedi ki belolem egy ronda szoros oreg nogyogyasz?

Ugy hogy en kizarolag maganba jarok, de ott nem mutenek es nem szulhetsz.

Eleve a szemem miatt kizarolag csaszar: De kapaszkodjatok meg..nincs rola papirom mert HATARESET vagyok..

Igy vegul maganba kell menni ami 1,1 Millió forint lesz. Csak azert mert ott informalodtam hogy van lehetoseg csaszarra. Allamiba ha hatar eset a szemem akkor ott vakuljak meg legyen arany erem es ujra plasztikaztathassam meg odalenn. (Nem szules miatt volt plasztikaztatva lenn..de azt is maganban kellett mert TB re nem keszitettek kisajakplasztikat..pedig nem esztetikai okom volt.)

Nem tudtam tole setalni biciklizni teljes eletet elni. Es tobbszaz ezer forintert kellett megplasztikaztatnom.

máj. 10. 00:09
 6/23 A kérdező kommentje:

Sirtam amikor nem tudtam biciklizni mert kb begyulladt a kisajkam tole.. Vegul mentem plasztikara maganban.. konyoroghettem volna egy eleten at a korhazban..

Multkor pont akkor voltam rakszuresen amikor ovulaltam. Azt mondta a doki hogy nezzem milyen erdekes. Latszott az UH-n. Szerintetek is erdekes?

Na de ha nem mondta volna honnan tudjam mikor lesz. Nem tu pontos a ciklusom. Hogy az istenbe szamolom ki.

Azt tudtam biztosra hogy ovulaltam mert azt beszeltuk a dokival hogy ez kifejezetten erdekes hogy latott valami tüszőt is meg ilyesmi

Nem ertem miket beszelt de azt mondta hogyha pont akkor akartam volna gyereket akkor kb 2 napom lett volna "elhasznalni" azt a sejtet

máj. 10. 00:13
 7/23 anonim ***** válasza:
97%

Hát az utolsó válaszod alapján(#5) szerintem várj még azzal a próbálkozással is

Addig mindenképpen amíg fejben nem állsz kész

máj. 10. 00:18
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is várj még a babával.☝🏼
máj. 10. 00:26
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

😂Nem kell még neked gyerek. Nem vagy érett rá.

Egyáltalán elmúltál már 14?

máj. 10. 00:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Tragédia bármikor érheti az embert, ha meg ennyire stresszelsz az meg még hátráltathatja is a teherbeesést
máj. 10. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!