Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért és valóban kell majd...

Miért és valóban kell majd hetekig idegeskednem hogy terhes vagyok e,hogy végre megtudjam?

Figyelt kérdés
Akár állami,akár magán, nem fogom megtudni aznap amikor gyanítom majd hogy terhes vagyok. Hogy jutok leghamarabb információhoz?

máj. 9. 23:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Válaszoltak már, az elmaradt menstruáció napján, vagy utána pár nappal kimutatja bármelyik teszt.

Utána doki a tesztre rá 2-3 hétre már látja.

De abba gondolj bele, hogy várakozni egy babára korántsem olyan stresszes, mint felnevelni. Ebbe gondolj nagyon nagyon bele. Pszichológussal kezeltesd magad, és csak utána kéne elgondolkodni a gyereken.

De remélem csak troll kérdés. Az írásmódod egy borderlineos exemre emlékeztet.

máj. 10. 07:45
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem kellene egybol anyazni, a tobbiek sem a tiedet minositettek.

Masreszt, a pakliban benne van a veteles, benne van az is, hogy egy ev mulva sem jon ossze, benne van az is, hogy beteg a magzat, benne van az is, hogy a 36. heten tortenik valami a babaval. Ezekkel jo ha tisztaban van az ember gyerekvallalas elott.

Valo igaz, pozitivan kell hozzaallni, ugyanis a stressz nem konnyiti meg a dolgokat, sot neheziti; de a baj barmikor bekovetkezhet, es amiket felsoroltam, sajnos letezo problemak.

máj. 10. 07:48
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

17es,teljesen igazad van,létező problémák,de én soha nem álltam így hozzá,mert ha belegondolsz,a java utána jön.

Pl jaj,nem lesz e baj a szülés közben,nem lesz e bölcsőhalál,vagy hozzátáplálás,vajon félrenyel e stb stb ..... Nem lehet ennyire stresszesen élni ,az sem jó.

Természetes,hogy egy anyuka aggódik,de nyilván van egy határ. Én inkább élvezem minden pillanatát.

Pedig az első gyermekem 3 év után sikerült,minden rendben volt nálunk,csak várni kellett,de akkor sem stresszeltem ilyen szinten be.

Nem rosszból írom én sem ezeket a kérdezőnek most :) ,de szerintem nem jó ennyire idegeskedni előre.

máj. 10. 08:15
 14/23 A kérdező kommentje:
A baj,hogy nincs idő. 28 vagyok. Ha nem lenne 29-30 ig akkor onnantól ennyi... Aki 20 annak van ideje. De ők meg várnak..S aztán nem jön össze. Így lesznek a vénebbek anyák egy csomó szövődménnyel.
máj. 10. 11:35
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Neked nem a látásod borderline, hanem a pszichéd!
máj. 10. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi baj nincs, hogy te 30 eves korod utan nem akarsz gyereket. Ez a te dontesed. De ha ragorcsolsz, a maradek eselyed is elszall, hogy anya legyel 30 alatt.
máj. 10. 11:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Mert sok ideje van egy épp 30 alatti nőnek? Nem. Ezt megállapítom és én vagyok a sz@r.
máj. 10. 11:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudod, lehet magánban is szülni pl.Pécsett a Davinci klinikán vagy Budapesten is.

Szemed miatt meg akkor fognak császározni, ha fennáll a retinaleválás kockázata. Attól hogy magas a dioptria, még egyáltalán nem ellenjavalt a hüvelyi szülés. Pont tegnap voltam ez miatt szemészeten. Szóval nem értem, mi ez a határeset dolog nálad?

Az ovulációt netes kalkulátorral kilehet számolni, az is elég ha nagyjából pontos, így tudod mikor érdemes ovulációs tesztet csinálni, az még biztosabb.

De ami a legfontosabb higgadj le és ne pörögj rá ennyire!

máj. 10. 12:03
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem a nőgyógyász fogja eldönteni milyen állapotban van a retinád. Menj el egy szemészhez, aki megvizsgál és ad egy szakorvosi véleményt, hogy szülhetsz-e természetes úton vagy nem. Biztosan nem azt fogja ráírni, hogy határeset, nem tudom honnan veszed ezt.
máj. 10. 12:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Első gyermekem 24 évesen szültem,másodikat 29évesen,harmadikat 36évesen :)

Nem pörögtem rá ennyire egyikkel sem.

máj. 10. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!