Most kéne megjönnie de egy pár csepp barnázás van helyette.mi lehet ez?
Figyelt kérdés
aug. 13. 07:51
1/7 anonim válasza:
Az, hogy holnap vagy holnapután meg fog jönni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ilyen még nem volt, párommal múlt hónapban védekezés nelkul voltunk egyutt a menzesz utolso napján.
aug. 13. 08:14
3/7 anonim válasza:
Szinte gondoltam 😂
Amúgy NEM vagy terhes, ne is vidd tovább a kamusztorit.
Progeszteronhiányod van, vagy az se.
Plusz jelentve.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg meg fog jönni. Attól, hogy eddig nem így volt, most lehet így. Néha nekem is szokott. Olyan is van, hogy egyik hónapban nagyon fáj a hasam, máskor pedig meg sem érzem.
6/7 anonim válasza:
Nekem is igy volt most és egy havi kimaradt most várom a következőt. Illetve ha nincs nagyon nagy fájdalom stb akkor méh fog jönni nemsokára:) ha meg nem vagy jól és szedulsz nagyon gorcsolsz menj ügyeletre;)
7/7 anonim válasza:
Mikor abba hagytam a fogamzasgatlot nekem is barnazassal.indult minden menstruaciom.. de amikor osszejott a baba akkor is idore jelentkezett a barnazas csak nem jott meg rendesen .. progeszteron ellenere is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!