Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barnázás menzesz előtt...

A barnázás menzesz előtt progeszteronhiányt jelez?

Figyelt kérdés

Csak mert lehet azért nem esek teherbe!!?

De évek óta ilyen a mensim előtt 2 nappal barnázás aztán rázendít majd 4 nap és elmúlik!!

Akkor egy kis progeszteron pótlás és lehet baba?

Ez hogy működik ?

Sajnos csak 06.05 re kaptam a nőgyógyászhoz időpontot!!

Addig jól elcseszünk még egy hónapot a baba projekttel!!😭😭🥹🥹

2024. ápr. 19. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Világ életembe 2nap barnázással kezdtem. Nekem nem volt progreszteron hiányom és mind a 2 gyerek az első hónapban megfogant.
2024. ápr. 19. 19:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást,azért irtam hogy ez van igen régóta!!
2024. ápr. 19. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam, hogy a barnázás erre utalhat. De nagyon ritkán jött csak úgy a semmiből a menstruációm. Mindig 3-4 nappal előtte szórakoztatott ilyen maszatolással, aztán időre megjött rendesen.

Nem elsőre, de a próbálkozásoktól számított 6. hónapra teherbe estem, most 14 hónapos a delikvens.

Az új nekifutás meg az első próbálkozástól számított 5. hónapra jött össze. Még nagyon korai terhességi fázisban vagyok.

Ettől függetlenül ártani nem ártasz magadnak ha kivizsgáltatod magad :)

2024. ápr. 19. 20:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves vagy örülök hogy pozitívakat írsz!

👍👍😍

2024. ápr. 19. 20:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk az a fura az egészben hogy tényleg csak olyan maszatolás ,ha holnap is olyan akkor tuti megjön!

Remélem nincs igazam

Pedig csak a hónap végére nem várom!

Remélem esetleg a korai peteérés miatt van és ez a beágyazódás!!

2024. ápr. 19. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
14 éves korom óta 1-2 nap barnázás, aztán 3 nap menzesz. Amikor elkezdtem járni nőgyógyászhoz, közölte, hogy egyrészt ez a barnázás nem túl jó, másrészt túl rövid a menzeszem. És még hátrahajló méhem is van. Tehát nagyon nehezen fogok tudni teherbe esni, ha egyáltalán sikerül, akkor nagyon magas a vetélés kockázata vagy a koraszülés. Na ennek ellenére a gyógyszer abbahagyása után első hónapban teherbe estem. Semmi gond nem volt! Drukkolok Neked!♥️
2024. ápr. 20. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Világ életemben így menstruáltam, annyi különbséggel hogy utána is még 2 nap barnázással zárult. Első gyermekem 3. Hónapban, második az első próbálkozós hónapban sikerült, ráadásul egy szokatlanul rövid, 3 napos menstruáció után.
2024. ápr. 20. 08:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper és köszönöm szépen mindkettőtöknek!
2024. ápr. 20. 11:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Olvasom sok helyen hogy jó lehet a palástfű tea?

Nem szeretnék gyógyszereket szedni!!!

2024. ápr. 20. 19:36
 10/12 anonim válasza:
Ez nem "elcseszett" idő, mert ha valóban progeszteron hiányod van, vagy nem fogsz tudni továbbra sem teherbe esni, vagy ha meg is fogan gyógyszer nélkül el fogsz vetélni.
2024. ápr. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!