Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonprobléma vagy terhesség?

Hormonprobléma vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Januárban a családban sajnos halaleset történt és a menstruációm 2 napig tartott a megszokott 5-6 nap helyett. Február elején sajnos esemény utáni tablettahoz kellett nyúlnom, minden rendben volt viszont május óta 2-3 napra csökkent. Július elején bennem maradt az óvszer ezért megint felirt az orvosom mert így látta jónak.. Július végén viszont a barátom a huvelyembe rakta max fél centire vagy 1 centire óvszer nélkül, majd mikor észre vettem rá szóltam felhuzta és úgy folytattuk de a menstruációm azóta sem jött meg. Most vagyok aktus utan 14 nappal, tegnap előtt teszteltem negativat. A gyógyszer zavart be, terhes lettem vagy a hormonokkal van valami? (szeptemberben megyek nőgyógyászhoz, mert csak akkor kaptam időpontot)
2024. aug. 10. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad le, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, mennyire rendszeresek, ma hanyadik napon vagy stb., ezek nélkül nehéz belőni, hogy mennyire esélyes, de szerintem nem vagy terhes.

Azt nem tudom, hogy a stressz kavart be, a gyógyszer, esetleg egyéb eü probléma, vagy ez csak egy egyszeri ártalmatlan dolog, de az tuti, hogy ha ennyi baleset van, akkor inkább fogamzásgátlót (is) kellene szedned vagy valami más védekezést nézni, mert úgy tűnik, hogy ez az óvszer nektek nem válik be (vagy rosszul használjátok).

2024. aug. 10. 23:38
 2/14 A kérdező kommentje:
29 naposak általában a ciklusom, eddig megjott soha nem volt gond. Ma vagyok a 41. napon.. Aktus utan 14 nappal vagyok, a teszttel még várni akartam 2-3 napot hogy 100% legyen az eredmény
2024. aug. 11. 07:07
 3/14 anonim ***** válasza:
41. Nap.. szerintem azért még tesztelj pár nap múlva..
2024. aug. 11. 07:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Persze tervben van. Aktus utan 16 nappal mindenféle képen kimutatja már?
2024. aug. 11. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Ki kellene mutassa 14 nap után. De ha valami miatt lassabban emelkedik a hcg hormon lehetséges hogy csak később lesz pozitív.
2024. aug. 11. 08:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű teherbe estem és azért nem jön meg? Végig gumi volt rajta csak annyit nem amíg picit oda nem tette.
2024. aug. 11. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

De hogy lettél terhes. Basszus aki ennyi eseményutánit beszed az ne csodálkozzon, hogy összezavarodott a ciklusa. Nagyon felelőtlenek vagytok mind a ketten.

Amikor kihúzza akkor neki megkell fognia az óvszert hogy ne maradjon benned. Csak mondom ha már a pasidnak nincs ennyi esze. Persze egyszerűbb hormon bombákat beszedni 2 havonta mint megfogni az óvszert.

Először normálisan védekezni kellene és utána szexelni.

2024. aug. 11. 09:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Februárban kiszakadt az óvszer, 7 éve védekezünk így első alkalom volt, hogy szakadt. Most új ovszert próbáltunk ki de nem jött össze, azóta teszteltem abból nincs terhesseg. Én már be mesélem magamnak az egészet hogy talán az esemény utáni miatt később volt uvum és hogy pont akkor rakta be gumi nélkül max fel centire vagy 1 centire.. Tovább gumi volt rajta de soha nem tud hatja az ember.. Itt olyan fura teherbeeséseket lehet olvasni...
2024. aug. 11. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Te már tiszta stressz vagy. Lehet ettől késik.

Hát igen, itt nagyon sokszor hajmeresztő dolgokat írnak aminek a 80% a nem igaz. Ne ezt vedd alapul.

Hallgass a józan eszedre.

2024. aug. 11. 09:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Tegyük fel ha előváladékos volt és picit oda rakta, nem tudom ment e be. Nagyon kellett pisilnem és még azelőtt elszaladtam pisilni majd megtoroltem utánna gumit húzott és úgy kezdtünk bele. Ebből egyáltalán lehet terhesseg?
2024. aug. 11. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!