Mikor menjek a kaáli intézetbe? Meddig várjak még? Véleményeket kérnék
Nekem ilyen bajaim nem voltak, minden eredményem negatív lett, holott nagyon durva dolgokat produkáltam éveken át. Végre rendbetett egy orvos, elkezdtünk próbálkozni a babával. Félévet adtam magunknak, gondoltam ha ez idő alatt semmi, lépünk. Pont félév telt el amikor felhívtam egyik orvos ismerősömet és kérdeztem hova menjünk. Ő javasolta a Budai Meddőségi Centrumot, ahova el is mentünk és megállapították, hogy mi az oka annak, hogy nem jön a baba. Ott sok nővel beszélgettem, szinte barátként köszöntik nap mint nap egymást a nők. Akkor mondták, hogy sokan jöttek át a Kaáliból, mert nem elégedettek vele. Olyan pl. hogy nem is megfelelő a sperma minősége, nem sikerült a nő stimulálása sem, de mivel kifizették, megpróbálták a lombikot. Persze az esély nulla volt, hogy sikerüljön, de pénz beszél...
Ahova mi kerültünk, ott minden ingyenes, emberszámba vesznek és sikerülhet az a csoda amire mindannyian várunk. Gondold meg hova mész, ne azt, hogy mikor, mert az ideje bőven eljött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!