41 évesen 1 sérült gyerekkel kérhetem,hogy kössenek el?
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk, de néha van para. Egy évben 1x, de nekem ez is sok. A férjem azt mondta, ha teherbe esek,abortuszra kell mennem.
Ezt nem bírnám ki lelkileg. Tudom. Én ilyen vagyok,ebbe ne kössetek bele.
Hogy megy ez a procedúra?
Semmiképpen nem szeretnék teherbe esni.
aug. 5. 22:08
11/22 anonim válasza:
Amúgy miért nem a férjed kötteti el magát? Nekem úgy jön le, hogy te nem akarod, de a férjed erőlteti(bocs, ha nem jól értelmezem a kérdésed).
12/22 A kérdező kommentje:
11!
Kifejezetten én szeretném magam elköttetni. Ö biztosan nem feküdne kés alá. 100%.
Csak nekem ez adna egy biztonságot,hogy nem esek teherbe. Mert nem akarok abortuszra menni. Ennyi. Pedig ha véletlenül terhes leszek, akkor oda kell mennem, akár akarom, akár nem.
aug. 5. 22:36
13/22 anonim válasza:
Nalunk is aktualis a tema, tudja valaki mennyibe kerul? Semmilyen infot nem talaltam az arrol, talan csak az en figyelmemet kerulte el.
14/22 anonim válasza:
Mi az, hogy akár akarod akár nem. Ezt csak te döntöd el. Nekem úgy jön le, hogy a férjed nem akar gyereket, de kés alát téged küldene.
15/22 A kérdező kommentje:
14!
Ez pontosan így van.
aug. 5. 23:33
17/22 A kérdező kommentje:
Aha,persze. Mintha az olyan egyszerű lenne.
aug. 6. 04:12
18/22 anonim válasza:
Azt senki nem mondta, hogy egyszerű. De egy ilyen kapcsolatból lépni kell, mert ez nem élet.
19/22 anonim válasza:
1. Férjet kivág
2. Irány Szlovákia, ott nem náciskodnak mások teste felett
20/22 anonim válasza:
Szlovákiában nem kell egy évet várni, és talán az a fajta sterilizáció még biztosabb, mint amit itt csinálnak Magyarországon. Léván van a klinika, egy hónap a gondolkozási idő. Igaz én 29 éves vagyok, de körülbelül fél éve csináltattam meg a műtétet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!