41 évesen 1 sérült gyerekkel kérhetem,hogy kössenek el?
Óvszerrel védekezünk, de néha van para. Egy évben 1x, de nekem ez is sok. A férjem azt mondta, ha teherbe esek,abortuszra kell mennem.
Ezt nem bírnám ki lelkileg. Tudom. Én ilyen vagyok,ebbe ne kössetek bele.
Hogy megy ez a procedúra?
Semmiképpen nem szeretnék teherbe esni.
Nem, nem kérheted.
Tetess fel spirált vagy szedj gyógyszert és használj mellette óvszert ha ennyire biztosra akarsz menni
40 év felett már nem szedhetek gyógyszert. Emiatt a spirált sem szeretném. Hormonális okok miatt.
Hát sajnálom. Bíztam benne pedig. Ez lenne a legjobb megoldás.
"Kik kérhetik a sterilizációs műtétet?
A művi meddővé tétel jogszabályi hátterét az Egészségügyi Törvény, az 1997. évi CLIV. törvény 187. § adja meg.
Családtervezési célból művi meddővé tételt kérelmezhet a cselekvőképes, 40. életévét betöltött, vagy három vérszerinti gyermekkel rendelkező 18. életévét betöltött cselekvőképes személy. A kérelmet közokiratban, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban kell előterjeszteni. Ezt a kérelmet 6 hónap múlva meg kell erősíteni és újabb 6 hónap múlva kerülhet sor a beavatkozásra.
A törvény szabályozza az egészségügyi indokból történő művi meddővé tételt is, valamint a korlátozottan cselekvőképes személyekre vonatkozó előírásokat is tartalmazza."
Ha nem akarod kivárni az egy évet és van rá pénzed, akkor irány Szlovákia.
Pl.: [link]
Na oké. Jól bedőltem az első válaszolóknak...Viccesek... ja,nem.
Köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!