Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo mensi görcsök?

8. dpo mensi görcsök?

Figyelt kérdés
Tudom százezer ilyen kérdés van, de van köztünk olyan, akinek tényleges mensi görcse volt + felfázásos tünet és mégsem jött meg, hanem baba volt? Én már ezt a hónapot is elengedem, bár ilyen korán sose szokott még görcsölni.
júl. 30. 15:31
1 2
 1/15 anonim válasza:
Mikor én terhes lettem akkor nekem semmi tünetem nem volt se a mellem se görcs csak a sok pattanás na gondoltam is megfog jönni 🙄 szokásos ! Aztán nem jött meg napokig de akkor sem semmi jel arra hogy megis akarna ..majd már lassan több mint egy hét elhelt teszteltem és nagyon nagyon halvány pozi amit szinte csak én vettem észre ha nagyon kiguvasztottam a szemeim..majd másnap ismét teszt ..halvány azis de már a férjem látta ..majd 4ik nap újra teszt full erős 😊 na aztán túl aggódtam nem volt hányinger semmi mell feszules csak hirtelen jöttek a görcsök.. megilyedtem nagyon..Patik teli rajtam ..majd hirtelen egyik nap fájt a mellem Úristen mondom miez ..valami nem jó ?annyira fájt a hasam embertelen meg a mellem ..de hányinger sehol ..elis szomorodtam ...de hála istennek hiába gorcsoltem nem jött meg sőt a mellem is később fájt de annak még örültem is mert minden jelet akartam tudni magamon ..!!!!😊😊 Majd kb 9hetesen jött a hányinger először huhhhhh és amai napig tart pedig 22hetes kismama vagyok és kislány van a szívem alatt... Szóval ezzel azt akartam írni hogy ne aggódj még nem verzel ..hiddel nekem barna folyasom is volt huh sok is azonnal szaladtak orvoshoz azt hittem vér..mert nekem sok jött egy nap alatt ..!! De kiderült semmi baja nem.volt ...szóval ne idegeskedj árt neked is és a babának is ...légy pozitív....jó baba varast ..csinálj tesztet és menj orvoshoz megnyugtat
júl. 30. 15:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen mensi lett.
júl. 30. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Az én esetemben a 8. dpo-n a görcsölgetés babát jelzett.
júl. 30. 16:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Tényleg volt nálad minden. De örülök, hogy jól vagyok! Gratulálok a kislányodhoz! Jó babavárást! ❤️
júl. 30. 16:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát igen két esélyes tudom és lassan ki is derül. Csak jó tapasztalatokat olvasni. :)
júl. 30. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mind2x abban a hónapban amikor sikerült semmi de semmi tünetem nem volt, míg máskor igen.
júl. 30. 16:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet

Még csak a 8.dpo-n vagy

Ez jelezhet babát, jelezhet mensit...

Várd ki az időt, és tesztelj.

Addig úgysem tudsz mást csinálni, csak várni.

júl. 30. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem 5-6.dpo-n volt éjjel nagyon erős , éles fájdalom, ezt fel is jegyeztem a naptáramba, bár akkor nem gondoltam babára.... az kb a beágyazódás elején volt. 10.dpo-n pozit teszteltem, bár halvány volt nagyon, azt is csak azért csináltam, mert mensi előtt másfél héttel szokott fájni a mellem, már amikor fáj és most baromi furcsa volt, hogy reggel fájó mellekkel keltem, pedig csak pár nap volt hátra a mensiig. Illetve ami még lehetett volna akár gyanús is, hogy nem jöttek ki az államon a szokásos mensi előtti fájó kinyomhatatlan dudorok... Nekem most kb ennyi volt, de ezeket is utólag rakja össze az ember.

Amúgy annyira más mindenkinek, hogy az hihetetlen, van akinek már pms tünete is másabb a megszokottnál és tényleg terhességet jelez (korán és gyorsan termelődik a hcg) Van akinek meg csak 6-7. héten jön elő bármilyen terhes tünet.

Mindig azt mondom, hogy tünetekre alapozni nem lehet, mert nincs fix tünete a terhességnek leszámítva az elmaradt mensit, illetve, ha tünet van, akkor a teszt is pozitív lesz. Igaz te még csak a beágyazódás gyanúját észlelgeted. Előző három terhességemnél nem volt egyébként jele a beágyazódásnak (egy gyermekünk van). Sok sikert nektek :)

júl. 30. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem az volt gyanús, hogy csak akkor volt menstruációs görcsöm, amikor még aznap meg is jön. 1. terhességemnél nem jött. Sajnos, az vetélés lett 😢

Utána viszont több ilyen hónap is volt, mégse voltam terhes. Onnantól nem vettem "jelnek." Legutóbb is így volt, de mondom, nem ugrom be, tudom, hogy ovum se volt. 3 héten belül megszülöm 🤣

júl. 30. 23:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kisfiammal is voltak mensi görcseim az első hetekben, magnézium segít rajta, most is vannak. :) 9 dpo óta pozik a tesztek, esetleg próbálj tesztelni egyet😁
júl. 31. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!