8. dpo mensi görcsök?
Bármi lehet
Még csak a 8.dpo-n vagy
Ez jelezhet babát, jelezhet mensit...
Várd ki az időt, és tesztelj.
Addig úgysem tudsz mást csinálni, csak várni.
Nekem 5-6.dpo-n volt éjjel nagyon erős , éles fájdalom, ezt fel is jegyeztem a naptáramba, bár akkor nem gondoltam babára.... az kb a beágyazódás elején volt. 10.dpo-n pozit teszteltem, bár halvány volt nagyon, azt is csak azért csináltam, mert mensi előtt másfél héttel szokott fájni a mellem, már amikor fáj és most baromi furcsa volt, hogy reggel fájó mellekkel keltem, pedig csak pár nap volt hátra a mensiig. Illetve ami még lehetett volna akár gyanús is, hogy nem jöttek ki az államon a szokásos mensi előtti fájó kinyomhatatlan dudorok... Nekem most kb ennyi volt, de ezeket is utólag rakja össze az ember.
Amúgy annyira más mindenkinek, hogy az hihetetlen, van akinek már pms tünete is másabb a megszokottnál és tényleg terhességet jelez (korán és gyorsan termelődik a hcg) Van akinek meg csak 6-7. héten jön elő bármilyen terhes tünet.
Mindig azt mondom, hogy tünetekre alapozni nem lehet, mert nincs fix tünete a terhességnek leszámítva az elmaradt mensit, illetve, ha tünet van, akkor a teszt is pozitív lesz. Igaz te még csak a beágyazódás gyanúját észlelgeted. Előző három terhességemnél nem volt egyébként jele a beágyazódásnak (egy gyermekünk van). Sok sikert nektek :)
Nekem az volt gyanús, hogy csak akkor volt menstruációs görcsöm, amikor még aznap meg is jön. 1. terhességemnél nem jött. Sajnos, az vetélés lett 😢
Utána viszont több ilyen hónap is volt, mégse voltam terhes. Onnantól nem vettem "jelnek." Legutóbb is így volt, de mondom, nem ugrom be, tudom, hogy ovum se volt. 3 héten belül megszülöm 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!