Mensi elött egy héttel enyhe görcsök?
Lehetséges, hogy megjön hamarabb. Nekem szokott mensi előtti héten görcsölni picit, a mellem is fáj, néha barnázom is. Nekem dettó ugyanezek a tüneteim, de nekem most kásik is (évente 1-2x szokott késni). Minket egyszer elragadott a hév és betette gumi nélkül pár percre (nem élvezett el, és nem is hó közepe volt), most én is aggódom.
Bár ha ti abszolút nem védekeztetek és mindig beléd is élvezett, akkor sajnos azért nagyobb az esély a terhességre. Bár mensi előtt 1 héttel még nem kéne terhes tüneteknek lenni, szóval nem hiszem, hogy terhes lennél. Szerintem hamarabb fog megjönni!
Stressz miatt később jön a mensi. Sajnos ennyiből nehéz megmondani mi a helyzet, mert még pont túl korán vagy ahhoz, hogy egy esetleges terhességtől legyen bármilyen tünet. Tehát, ha véletlen teherbe is estél ebben a ciklusban, annak még most semmi jele nem lenne. Görcsök meg jönnek mennek, ovu utántól lehet akár mensiig is. Akkor is, ha az elmúlt években mindig ugyan olyan volt, most lehet épp más, pláne a stressz miatt.
Én még korainak tartanám az aggódást, pláne, hogy most még nem tudsz semmit tenni és még tesztelni sem. Sajnálom, hogy így alakult az életed, kívánom, hogy ez a ciklus sikertelen legyen. Ha 100%-ra akarsz menni megvárod míg valóban nem jön a mensid. Fölösleges magad ideje korán stresszelni a talán látok valamit a teszten dologgal, és még akkor is simán megjöhet. Ha késik, akkor kezdhetsz aggódni és tesztelni. De most még semmit nem lehet tudni.
Minden jót kívánok és próbálj kicsit megnyugodni.
Köszönöm szépen mindenkinek !
Próbálok nem idegeskedni de nem egyszerű, nagyon megvisel a szakítás lelkileg ...
Ha plusz lenne akkor természetesen megtartanám csak nehéz lenne egyedül felnevelnem nem tudnék mindent megadni neki, nincs saját lakásom , albérletben élek. Szüleim sem tudnak segíteni ..:( 27 éves vagyok egyébként :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!