Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi elött egy héttel enyhe...

Mensi elött egy héttel enyhe görcsök?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva kellene megjönnie , kivételesen várom is . Az elmúlt pár napban sokat stresszeltem, nem tudtam enni ebben bízom, hogy semmiképp sem estem teherbe. Nagyon feszült vagyok most .. Sosem fájt a mellem elötte egy héttel , most totál meg van duzzadva és érzékenyek. Plusz mindjárt megjön érzésem van folyamatosan. Ebben a ciklusomban még babát terveztünk de hétvégén szakítottunk így félek , hogy pont most estem teherbe ... Ugye ez csak az , hogy a stessz miatt akár elöbb is megjöhet ? :(
2021. febr. 18. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy megjön hamarabb. Nekem szokott mensi előtti héten görcsölni picit, a mellem is fáj, néha barnázom is. Nekem dettó ugyanezek a tüneteim, de nekem most kásik is (évente 1-2x szokott késni). Minket egyszer elragadott a hév és betette gumi nélkül pár percre (nem élvezett el, és nem is hó közepe volt), most én is aggódom.

Bár ha ti abszolút nem védekeztetek és mindig beléd is élvezett, akkor sajnos azért nagyobb az esély a terhességre. Bár mensi előtt 1 héttel még nem kéne terhes tüneteknek lenni, szóval nem hiszem, hogy terhes lennél. Szerintem hamarabb fog megjönni!

2021. febr. 18. 12:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem védekeztünk és figyeltük a peteérésemet :(
2021. febr. 18. 12:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Hm, nekem akkor is furcsa, hogy a ciklus 3. hetében már terhességi tüneteid legyenek, szerintem elég korai... általában a 4-5. hét környékén jönnek előr az első tünetek. Szóval lehet hamarabb jön meg + általában a mensi előtti 1 hétre jellemző, hogy olyan tüneteid vannak.
2021. febr. 18. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Stressz miatt később jön a mensi. Sajnos ennyiből nehéz megmondani mi a helyzet, mert még pont túl korán vagy ahhoz, hogy egy esetleges terhességtől legyen bármilyen tünet. Tehát, ha véletlen teherbe is estél ebben a ciklusban, annak még most semmi jele nem lenne. Görcsök meg jönnek mennek, ovu utántól lehet akár mensiig is. Akkor is, ha az elmúlt években mindig ugyan olyan volt, most lehet épp más, pláne a stressz miatt.

Én még korainak tartanám az aggódást, pláne, hogy most még nem tudsz semmit tenni és még tesztelni sem. Sajnálom, hogy így alakult az életed, kívánom, hogy ez a ciklus sikertelen legyen. Ha 100%-ra akarsz menni megvárod míg valóban nem jön a mensid. Fölösleges magad ideje korán stresszelni a talán látok valamit a teszten dologgal, és még akkor is simán megjöhet. Ha késik, akkor kezdhetsz aggódni és tesztelni. De most még semmit nem lehet tudni.

Minden jót kívánok és próbálj kicsit megnyugodni.

2021. febr. 18. 12:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Tesztelsz 1 hét múlva és ki fog derülni mi a helyzet.csak ne Murphy legyen....Tudod mikor nem akarsz vmit akkor tuti megtörténik.Nem biztos hogy terhesség még,nyugi!Lehet csak a stressz okozza vagy hamarabb meg fog jönni.De akkor is a teszt a biztos.Sok szerencsét!Mit csinálnál ha + lenne a teszt?
2021. febr. 18. 14:31
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek !

Próbálok nem idegeskedni de nem egyszerű, nagyon megvisel a szakítás lelkileg ...

Ha plusz lenne akkor természetesen megtartanám csak nehéz lenne egyedül felnevelnem nem tudnék mindent megadni neki, nincs saját lakásom , albérletben élek. Szüleim sem tudnak segíteni ..:( 27 éves vagyok egyébként :(

2021. febr. 18. 17:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Valószínűleg meg fog jönni mert enyhe görcseim vannak és barnázok 😊 Hála istennek.
2021. febr. 21. 12:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a Murphy törvénye jelen van ..:( Totálisan meg vagyok most zavarodva. Nem tudom mit tegyek , félek rettegek !! :’(
2021. febr. 26. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Teherbe estél? :(
2021. febr. 26. 22:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Csináltam három tesztet mind pozitív lett .. hétfő telefonálok az orvosomnak. Nem tudok örülni neki :’( azóta csak zokogok..
2021. febr. 26. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!