Mensi elött egy héttel enyhe görcsök?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva kellene megjönnie , kivételesen várom is . Az elmúlt pár napban sokat stresszeltem, nem tudtam enni ebben bízom, hogy semmiképp sem estem teherbe. Nagyon feszült vagyok most .. Sosem fájt a mellem elötte egy héttel , most totál meg van duzzadva és érzékenyek. Plusz mindjárt megjön érzésem van folyamatosan. Ebben a ciklusomban még babát terveztünk de hétvégén szakítottunk így félek , hogy pont most estem teherbe ... Ugye ez csak az , hogy a stessz miatt akár elöbb is megjöhet ? :(2021. febr. 18. 11:25
11/15 anonim válasza:
Sajnálom :(
Exednek említetted?
12/15 A kérdező kommentje:
Nem még nem tudja, illetve nem is tudom el mondjam e neki .. Ő már más lányoknak csapja a szelet . Nem érdemli meg , hogy tudjon róla.
2021. febr. 27. 09:48
13/15 anonim válasza:
Én csak azért is elmondanám neki....fájjon neki is a lehetetlen helyzet. Pláne, hogy eddig mindketten szerettétek volna a kicsit.
Nagyon sajnálom a helyzeted. Mivel próbálkoztatok, benne volt a pakliban.
A legjobbakat kívánom neked!
14/15 A kérdező kommentje:
Közöltem vele. Vissza akar kapni , de ez a hajó eluszott. Természetesen vállalja a gyereket és segít mindenben. De sajnos nem tudnék Vele újra egy pár lenni... Ahhoz bizonyítania kell.
2021. márc. 3. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!