Bogica0616 kérdése:
Ki mennyi idő után próbálkozott babával császármetszés után?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta 6 hetes kontrollon, hogy mivel 3. lenne ezért nem kell várni,de azért mégis ki mennyit várt a próbálkozással?júl. 30. 12:28
1/11 anonim válasza:
Szerintem az orvos hülyeséget mondott. Még hüvelyi szülés után is érdemes várni 1-2 évet, mert addigra regenerálódik teljesen a szervezet. Császár után még pláne. Azért az nagy hasi műtét.
Persze én ismerek olyat, aki császár után 3 hónappal már újra terhes volt és gond nélkül ment minden. De azért nem bíznám a szerencsére.
3/11 A kérdező kommentje:
9 hónapja volt a második császárom, de 8 év a korkülönbség mert nem jött össze hamarabb a baba. Ezért csak a minimumot várnám meg.
júl. 30. 13:03
4/11 anonim válasza:
Ezt igazán senki nemtudja megmondani neked. Nekem 4,5 év volt a 2 császár között. A belső hegem szétvált a terhesség alatt a külső meg extra vékony lett. A szétválás határán volt az is. Más rövid időkkel meg simán kibír probléma nélkül akár 3 császárt is. Itt nem az idő számit igazán, hanem kinek mit bír a bőre stb...
5/11 anonim válasza:
Nekem két császárom volt. Az első gyerekem 10 hónapos korában lettem terhes.
6/11 anonim válasza:
Nekem 3 évet javasolta nőgyógyász, bár nem akarunk második gyereket.
7/11 anonim válasza:
Nekem is császár volt az első, első próbálkozós hónapban teherbe estem, 10 hónapos volt a pici. Így 18 hónap lesz közöttük, ha minden jól megy.
9/11 anonim válasza:
15 honappal kesobb lettem ujra terhes.
10/11 anonim válasza:
3 évet mondott az orvosom,nagyon a lelkemre kötötte már aznap mikor hazaengedett.
Mi megdupláztuk,vártunk 6-ot...🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!